Dara Rolins priznala problém: Sama to nezvládnem!
22 | 10 | 2019 I Ján Prokop

Speváčka je určite vzornou mamičkou dvanásťročnej Laury. No napriek tomu, ale musí niekto zarábať a tak je častokrát žiadaná umelkyňa dlhší čas na cestách. A tak logicky požiadala o pomoc s chodom domácnosti a starostlivosťou o svoj najmilovanejší poklad.


"Mám gazdinú. Nešlo by to zvládnuť, pretože bývame v dome, vstávame skoro kvôli škole, ja tiež veľa cestujem. Od stredy-štvrtka som na cestách, žijem kočovný život a keď chcem, aby dom pekne vyzeral a aby to v ňom voňalo, je potrebné sa o to starať," priznala prítomnosť pomocníčky vo svojej domácnosti Dara Rolins (46) v Novom čase.

„Aj keď je už žieňa, stále je malé dievčatko, ktoré ne­chcem nechávať doma samé. Najmä večer, keď cestujem na vystúpenia, voláme našu opatrovateľku. Máme ju takmer od jej narodenia, je na ňu zvyknutá a vníma ju ako tretiu babičku,“ dodala Rolins.

Jiřina Bohdalová o Gottovi: "Veľmi často naletel podvodníkom!"
Bol to dobrák, no niekedy aj Majster Karel Gott naletel! Jiřina Bohdalová vyhlásila pred týždňom vo svojej reči na zádušnej omši, že častokrát naletel podvodníkom. Celkom iste mala namysli aj podnikateľa Miroslava Provodu a zastreleného kráľa... Čítať ďalej
21 | 10 | 2019 | Ján Prokop