Úprimné slová Eltona Johna o Michaelovi Jacksonovi: Pred smrťou bol psychický chorý a v jeho prítomnosti mi bolo zle
21 | 10 | 2019 I Ján Prokop

Britský spevák Elton John (72) už čoskoro vypustí do sveta svoju knihu, v ktorej rozpráva nielen o svojom živote, ale aj o niekoľkých ďalších celebritách. Medzi nimi je aj zosnulý kráľ popu Michael Jackson († 50), ktorého John poznal ešte z éry skupiny The Jackson 5. Podľa Eltona bol Jackson v posledných rokoch svojho života psychicky chorý a v jeho prítomnosti mi bolo prinajmenšom veľmi nepríjemne.


Elton John a Michael Jackson sa poznali a boli priateľmi dlhé roky. Britský spevák zrejme aj preto dlho mlčal o tom, čo si o kráľovi popu myslel v posledných rokoch jeho života. Podľa serveru thesun.co.uk sa ale teraz úprimne rozhovoril vo svojej knihe, kde Michaela opísal ako psychicky chorého človeka, ktorý sa pred svojou smrťou úplne zbláznil. Svoj názor na Jacksona uviedol Elton vraj veľmi úprimne. "Boh vie, čo sa mu preháňalo hlavou a čo všetko bolo v liekoch na predpis, ktorými sa kŕmil. Ale vždy, keď som ho v neskorších rokoch videl, hovoril som si, že sa chudák úplne zbláznil. A keď hovorím zbláznil, myslím tým, že bol skutočne psychicky chorý. Bolo nepríjemné vôbec byť v jeho prítomnosti, " napísal John vo svojej knihe.

Lucie Bíla: Aj napriek veľkému trápeniu odohrala svoj najťažší koncert v živote!
Kým celá krajina trúchlila nad stratou najslávnejšieho českého speváka, Lucie Bílá (53) vo svojom smútku absolvovala koncert. Na rozdiel od Štefana Margity (63), ktorý svoje vystúpenie v Krnove okamžite zrušil, sa totiž držiteľka dvadsiatich... Čítať ďalej
19 | 10 | 2019 | Ján Prokop


Samotného speváka stav jeho niekdajšieho dobrého priateľa mrzelo. "Sledovať jeho premenu v niekoho úplne iného bolo veľmi smutné, ale nebolo mu pomôcť. Bol skrátka preč, žil vo vlastnom svete a v obklopení ľudí, ktorí mu hovorili len to, čo chcel počuť, "priznal John.

Elton John v knihe spomenul aj nepríjemnú situáciu, ktorá vznikla po tom, čo so svojím manželom Davidom Furnishom pozval Jacksona na večierok v jeho dome. Ukázalo sa, že kráľ popu zmizol uprostred udalosti a to bez jediného slova. Následne bol nájdený, ako sa hrá hry na Playstatione s len 11 ročným synom Eltonova gazdiná. "Neviem prečo, ale zdalo sa, že Michael vôbec nezvláda byť v prítomnosti dospelých ľudí," zmienil Elton a dodal, že ten deň vyzeral spevák príšerne a nezjedol nič z jedla, ktoré bolo na večierku servírované.

To, že Jackson na tom nebol po psychickej stránke dobre, je uvedené aj v dokumentárnej snímke Leaving Neverland, kde James Safechuck a Wade Robson sa prihovárajú o tom, ako ich kráľ popu v detstve sexuálne zneužíval. Tvrdenie Eltona Johna tak len podporuje slová týchto dvoch mužov.

Vojvodkyňa Meghan prehovorila otvorene o ťažkom živote v kráľovstve. Neubránila sa ani slzám!
Nedávno sa na verejnosti dojal princ Harry (34), teraz sa podobne v televíznom rozhovore zrútila aj jeho manželka, vojvodkyňa Meghan (38), keď prehovorila otvorene o tom, ako je pre ňu materstvo ruka v ruke so životom v kráľovskej rodine ťažké.... Čítať ďalej
20 | 10 | 2019 | Ján Prokop