Tenista Rafael Nadal sa oženil s agentkou. Po dlhých štrnástich rokoch sa rozhodol konečne usadiť
21 | 10 | 2019 I Ján Prokop

Tenista Rafael Nadal (33) sa oženil! Španielsky fešák si vzal svoju priateľku Mariu Franciscu Perellóovú (31), s ktorou chodil dlhých štrnásť rokov!


Rafael Nadal sa rozhodol usadiť. Svadba sa konala v pevnosti na severe Malorky! Tenista si vzal svoju dlhoročnú priateľku Mariu, ktorá pracuje ako poisťovacia agentka.



Oficiálne spolu chodia od roku 2005, poznali sa však už predtým. Tenista požiadal priateľku o ruku na výlete v Ríme. Obaja si však chránia súkromie a verejnosť sa tak o zasnúbení dozvedela až tento rok v januári!

"Rafa" a jeho snúbenica si povedali áno približne pred 350 svadobnými hosťami. Nechýbal ani niekdajší španielsky kráľ Juan Carlos I. s manželkou Sofiou. Dorazili aj tenisti ako Feliciano a Marc Lopezová či David Ferrer.

Novomanželia budú ale musieť medové týždne odložiť, Nadala totiž ešte čaká ešte záver sezóny vrátane Turnaja majstrov v Londýne.

Vojvodkyňa Meghan prehovorila otvorene o ťažkom živote v kráľovstve. Neubránila sa ani slzám!
Nedávno sa na verejnosti dojal princ Harry (34), teraz sa podobne v televíznom rozhovore zrútila aj jeho manželka, vojvodkyňa Meghan (38), keď prehovorila otvorene o tom, ako je pre ňu materstvo ruka v ruke so životom v kráľovskej rodine ťažké.... Čítať ďalej
20 | 10 | 2019 | Ján Prokop