Dieťa zázračne prežilo pád z balkóna, keď pristálo v okoloidúcej rikše (VIDEO)
21 | 10 | 2019 I Marek Molnár

Trojročné dieťa prežilo pád z 10 metrov vysokého balkóna v Indii, vďaka pristátiu na zadnom sedadle rikše, ktorá v tom okamihu náhodou išla okolo. Dieťa neutrpelo vôbec žiadne zranenia.


Incident v okrese Tikamgarh v indickom štáte Madhjapradéš, bol zachytený na kamerovom systéme v piatok, pričom používatelia Twitteru pochválili perfektné načasovanie a označili ho za zázrak. Mnohí sa však pýtali, ako sa to mohlo stať, a kde boli chlapcovi rodičia.



„Môj syn sa hral v našom byte na druhom poschodí s ostatnými členmi rodiny. Zatiaľ čo sa hral, ​​vstúpil na balkón a začal visieť zo zábradlia ... nemohol sa udržať a spadol,“ prehlásil chlapcov otec, Ashish Jain, pre televíziu NDTV.

"Ale potom z ničoho nič išiel okolo ,božský muž s rikšou a zachránil ho," uviedol ďalej chlapcov otec.

Rodičia doviezli chlapca do nemocnice, kde lekári vykonali „CT, RTG a iné testy“ a dospeli k záveru, že chlapec neutrpel žiadne zranenia.

Úprimné slová Eltona Johna o Michaelovi Jacksonovi: Pred smrťou bol psychický chorý a v jeho prítomnosti mi bolo zle
Britský spevák Elton John (72) už čoskoro vypustí do sveta svoju knihu, v ktorej rozpráva nielen o svojom živote, ale aj o niekoľkých ďalších celebritách. Medzi nimi je aj zosnulý kráľ popu Michael Jackson († 50), ktorého John poznal ešte z éry... Čítať ďalej
21 | 10 | 2019 | Ján Prokop