Angelina Jolie o vzťahu s Bradom Pittom: "Dlho po rozchode som sa cítila absolútne bezvýznamná"
21 | 10 | 2019 I Ján Prokop

Herečka Angelina Jolie sa vracia na plátna kín ako čarodejnica Zloba. Zopakovanie role pre ňu bola cesta, ako v sebe objaviť znova silu. Na konci vzťahu s Bradom Pittom a dlho po rozchode s ním sa cítila stratená, slabá, nepoznala sa a pripadala si absolútne bezvýznamná.


"Návrat k úlohe bol náročný. Prichádzala som do nej po niekoľkých rokoch so zložitosťou a necítila som sa zrovna príliš silná. Vlastne som sa cítila dosť zlomená. Trvalo mi chvíľu, než som znova pocítila jej silu, "priznala Angelina, ktorá na oficiálnej premiére snímku vzala ako doprovod svoje deti.

Tie jej boli v čase rozchodu s Bradom Pittom veľkou oporou. Mala vraj strach, aby deti netrpeli tým, že idú ich rodičia sú od seba. Všetko nakoniec dobre dopadlo, hoci na tom herečka po psychickej stránke nebola dobre.

"Neviem, čo mám napísané v osude, ale som presvedčená, že som v období prechodu. Ako by som sa vracala ku koreňom, je to návrat k sebe samej. Pretože som trochu samú seba stratila. Myslím, že sa to stalo v čase, keď môj vzťah s Bradom mieril ku koncu, a potom na začiatku nášho rozchodu. Bol to ťažký moment, kedy som nepoznala samú seba, kedy som sa stala takmer bezvýznamnou. Aj keď to možno nebolo tak vidieť," dodala šesťnásobná mama Jolie.

S Bradom Pittom sa rozišli pred tromi rokmi. Stále však medzi nimi nie sú všetky veci vyriešené. Jolie sa v minulosti opakovane sťažovala, že od bývalého partnera dostáva málo peňazí na deti. Ten sa však na súde ohradil, že jej zaplatil milióny a deti nezanedbáva. Na starostlivosť o deti sa nakoniec dohodli, ale napriek tomu herec hovorí, že by svoje deti rád vídal častejšie.

Angelina Jolie musela údajne podstúpiť liečenie. Verejnosť aj blízky sú v ŠOKU!
Slávna hollywoodska herečka Angelina Jolie má údajne tak veľké problémy s príjmom potravy, že musela podstúpiť liečenie. Tvrdí to magazín NW, na jeho slovách ale niečo nesedí. Čítať ďalej
28 | 08 | 2019 | Ján Prokop