VIDEO: Lady Gaga sa zrútila z pódia spolu s fanúšikom! Svoju bolesť po páde nemohla skrývať
20 | 10 | 2019 I Ján Prokop

Speváčka Lady Gaga (33) lieči svoje bolesti po nepríjemnom incidente zo štvrtkového koncertu v Los Angeles, keď sa aj s fanúšikom zrútila z pódia.


Vyzeralo to na ikonický moment, keď si speváčka počas svojho vystúpenia pozvala na javisko dojatého fanúšika, na ktorého následne vyskočila. Lenže vzápätí sa obaja zrútili na zem! Našťastie však vyviazli nezranení.

"Milujeme sa tak veľmi, až sme z toho spadli z pódia. Dokážeš odpustiť, čo sa práve stalo? " Žartovala ešte počas vystúpenia Gaga.

Speváčka trpí fibromyalgiou, teda chronickou bolesťou svalov, takže aj preto si po koncerte dopraje horúcu a studenú kúpeľ. A nie inak tomu bolo aj po tomto bolestivom vystúpení. Aj tak jej lekári ale zrengenovali telo, aby mala ona aj jej produkčný tím pokoj.

Pád z pódia.



Lady Gaga si rada po koncertoch dopraje kúpeľ.



Lady Gaga a Irina Shayk sú tehotné. Budú mať ich deti spoločného otca, alebo je to opäť bulvárna kačica?
Vrcholné hviezdy amerického šoubiznisu Bradley Cooper a Lady Gaga spolu čakajú dieťa, tvrdí magazín In Touch. Podľa časopisu Woman 's Day navyše Cooper čaká dieťa aj so svojou bývalou priateľkou Irinou Shayk. Správy ale nemusia byť tak úplne... Čítať ďalej
28 | 06 | 2019 | Roman Suchý