Rihanna odmietla ponuku vystupovať na jednej z najsledovanejších udalosti USA. (Super Bowl)
20 | 10 | 2019 I Ján Prokop

Super Bowl, finále najprestížnejšej ligy amerického futbalu NFL je vďaka polčasovému zábavnému programu každoročne jednou z najsledovanejších udalostí v USA. Spievať počas prestávky, to je pre každého z umelcov jeden z vrcholov kariéry. Preto všetkých šokovalo, keď speváčka Rihanna (31) odmietla ponuku byť hviezdou februárovej megashow!


Dôvod? Chce tak podporiť hráčov Colina Kaepernicka (31), ktorý v auguste 2016 chcel poukázať na často bezdôvodné policajnej brutality voči černochom a kampaň Black Lives Matters ( aj na čiernych životoch záleží) a tak sa odmietol postaviť pri americkej hymne. Vznikla z toho ohromná aféra, ktorá skončila tým, že Kaepernick sa z NFL vytratil.

"Čo by som z vystúpenia mala? Čo by z toho mal môj ľud? Nedokázala som sa takto predať, "oznámila Rihanna . "Nesúhlasím s tým, čo sa v Amerike deje, a nechcem tomu slúžiť," dodala a zostra vybavila aj prezidenta Trumpa (73). "Je to mentálne najviac postihnutý človek v USA, keď súdi ľudí podľa farby pleti."

Super Bowl sa uskutoční v Miami v nedeľu 2. februára 2020, zdá sa, že vystúpi Jennifer Lopez či Shakira.

Jennifer Aniston trhá rekordy: Jej popularita na Instagrame nemá konkurenciu! Na historický rekord jej stačilo päť hodín!
Sociálna sieť Instagram slúži na pridávanie fotiek alebo videí, denne ich užívatelia nahrajú okolo sto miliónov. Päťdesiatročná hviezda Hollywoodu, ktorú kedysi preslávilo účinkovanie v seriáli Priatelia, sa zaregistrovala na Instagrame iba v... Čítať ďalej
17 | 10 | 2019 | Ján Prokop