Kočner písal Jankovskej: "Ty si kúpiš byt, ja platím všetko ostatné"
18 | 10 | 2019 I Gabriel Matta

Monika Jankovská si s Marianom Kočnerom cez aplikáciu Threema písala aj o luxusnom byte, v ktorom teraz sudkyňa býva. Mala doň vraziť celé svoje úspory.


Časť komunikácie z Threemy medzi Marianom Kočnerom a Monikou Jankovskou, obsahuje aj rozhovor o byte, o ktorý mala Jankovská záujem. Monika Jankovská dnes býva v státisícovom byte svojich synov tesne pod Bratislavským hradom. Byt má 168 metrov štvorcových, ďalších 15 metrov štvorcových má balkón s lodžiou. Správu priniesol portál Aktuality.


Jankovská si užíva luxus za pol milióna
V novostavbe pod Hradom vlastnia od mája Jankovskej synovia luxusný byt. Býva v ňom bývalá štátna tajomníčka ministerstva spravodlivosti, ktorá mala pomáhať Kočnerovi vybavovať kauzu zmenky TV Markíza. Túto správu priniesol portál... Čítať ďalej
17 | 10 | 2019 | Gabriel Matta



Projekt sa nazýva Rezidencia Hradný vrch. Byt má podľa odhadu odborníka na realitný trh, ktorý chcel zostať v anonymite, hodnotu 500- až 550-tisíc eur. Len obývačka má väčšiu rozlohu ako priemerný 3-izbový byt. Hlavná miestnosť v byte, ktorej súčasťou je aj kuchyňa a jedáleň, má viac ako 70 štvorcových metrov. V byte sa tiež nachádza priestranný šatník s rozlohou deväť metrov štvorcových. Bohatá na priestor je aj 14-metrová kúpeľňa. Okrem bytu majú Jankovskí v rezidencii aj dve parkovacie miesta a skladový priestor.

O byte v rezidencii sa Jankovská bavila aj s Kočnerom v aplikácii Threema. Komunikácia o byte prebiehala počas novembra a decembra 2017. „Poznáš byty Rezidencia Hradný vrch?“ otvára Jankovská tému svojho bývania v správach s Kočnerom. Ten jej odpovedá, že pozná. Pýta sa, či plánuje v projekte kúpiť byt. „Nemám dosť peňazí. Len zisťujem,“ odpovedá Jankovská.

ĎALŠÍ PRÚSER JANKOVSKEJ: Kočnerovi sa cez Threemu chválila, ako "pasie" bratislavskú sudkyňu!
Bývalá štátna tajomníčka a sudkyňa Monika Jankovská zrejme zažíva jej najhorúcejšie obdobie. Po zverejnení prvej časti jej komunikácie s Marianom Kočnerom sa ukazujú ďalšie prepojenia na novú sudkyňu, ktorú Jankovská "pásla". Najskôr nebola... Čítať ďalej
10 | 10 | 2019 | Peter Bachan


Na pomstu sú potrebné peniaze. Ver mi. Ale tie dám ja. Ty si kúpiš byt a ja platím ostatné,“ snažil sa jej zdvihnúť náladu Kočner. „Len to všetko trvá,“ posťažovala sa Jankovská. „Ja fakt na veciach pracujem. Platím informácie, fotky, nahrávky, videá,“ ubezpečoval ju Kočner s tým, že tím na sledovanie novinárov ho stojí 10-tisíc eur mesačne.

V poslednej správe k bytu žiada Jankovská Kočnera o právnu pomoc s ochranou pred novinármi.

Potrebujem dobreho pravnika na ochranu osobnosti!!! Je*em cely byt. Všetko, čo mam našetrené do toho dám.“ „OK. Dopíše moje a padreho žaloby a môže sa ti venovať,“ reagoval Kočner. Padre je označenie pre Norberta Bödöra. Kočner s Jankovskou si spolu vymenili až 6-tisíc správ.