Fejtón Patrika Palka: Dovolenka s Kočnerom
18 | 10 | 2019 I Patrik Palko
Ruttkayová chcela dovolenkovať s Kočnerom. Deti chcela poslať k babke. Babka k babce, bude 1300 € na dovolenku.

Podľa zázamu z Threemy Kočner unikol  Ruttkayovej z pasce o vlások. Dovolenku mala sľúbenú za odmenu, ak to ministerka spravodlivosti Žitňanská  zabalí. A stalo sa.

Vplyv Kočnera na niektoré média je z Treemy zrejmý. Pokrivený imidž štátnej tajomníčky ministerstva spravodlivosti Moniky Jankovskej  sa Kočner pokúsil napraviť tým, že si objednal Ruttkayovú, aby sa pričinila o odchod Žitňanskej z ministerstva. V Plus 7 dní už v roku 2016 zamestnanci údajne upozorňovali vedenie na možné  prepojenie  Ruttkayovej a Kočnera. Na otázku, či písala účelové články podľa inštrukcii Kočnera novinárka neodpovedala.

Fotomontáž: Facebook Naše Slovensko


Stanovisko šéfredaktorky Plus Jeden deň : "V redakcii sme v šoku. O tom, že Martina Ruttkayová robila niečo pre Kočnera som nemala tušenie“. No a teraz je pre zmenu v šoku verejnosť. Na výplatnej listine Kočnera je tak ďalší novinár s bohatou praxou a so slovníkom 5. cenovej skupiny.

Je veľmi nepravdepodobné, že by pani Ruttkayová  s Kočnerom na nejakú dovolenku vycestovali. No kým nie je právoplatný rozsudok, tak platí „Nikdy nehovor nikdy!“  Aj pán kapitán je za to, aby sa ešte raz preverili všetky nahrávky.