Studenková si servítku pred ústa nedáva! Svojej dcére povedala toto "Milujem ťa, ale život si od teba zničiť nenechám"
17 | 10 | 2019 I Ján Prokop

Slovenská herečka, ktorá bola jednou z hviezd komédie S tebou ma baví svet, Zdena Studenková (65) je rozvedená. Po tom čo manžela vymenila za mladšieho speváka Braňa Kostku (48), svojej trinásťročnej dcére Simone (39) dala jasne najavo, čo ju čaká.


Nestarnúca blondínka si servítku pred ústa nedáva a na rovinu povedala, čo si myslí. Nie všetci ju za to zbožňujú, ale Zdena Studenková si z toho ťažkú hlavu rozhodne nerobí.

Keď sa pred 26 rokmi rozvádzali s režisérom Stanislavom Párnickým (74), pretože sa zamilovala do mladšieho kolegu Braňa Kocky, tak svojej dcére povedala tieto slová: "Svojej dcére, ktorá mala 13 rokov, som jasne povedala: Milujem ťa, si moja najväčšia láska, krv mojej krvi, ale ja si život od nikoho, ani od teba, zničiť nenechám... Niesla to ťažko, ale nakoniec sa s tým zmierila,"  prezradila Studenková v rozhovore pre slovenský týždenník Báječná žena 42.

Dcéra Simona jej už dávno odpustila a so svojou matkou dnes skvele vychádza. Po večeroch vyrába originálne šperky, ktoré si obľúbila aj samotná herečka natoľko, že ich často s obľubou vnáša aj do spoločnosti.

Bohdalová zaskočila! Po pohrebe Gotta už chystá ten vlastný
Nad jeho rakvou vo svätovítskej katedrále predniesla najdojemnejší prejav. No na pohrebe Karla Gotta († 80) Jiřina Bohdalová (88) všetkých zaskočila, myšlienkami o vlastnej smrti. A nie je to prvýkrát od Majstra. Čítať ďalej
15 | 10 | 2019 | Ján Prokop