Jankovská si užíva luxus za pol milióna
17 | 10 | 2019 I Gabriel Matta

V novostavbe pod Hradom vlastnia od mája Jankovskej synovia luxusný byt. Býva v ňom bývalá štátna tajomníčka ministerstva spravodlivosti, ktorá mala pomáhať Kočnerovi vybavovať kauzu zmenky TV Markíza.
Túto správu priniesol portál Aktuality.


Bývalá štátna tajomníčka a dnes opäť sudkyňa, Monika Jankovská je v sčasnosti práce neschopná (PN) a podľa zistení spravodajského portálu , trávi tento čas práve v tomto byte. Ten je písaný na jej dvoch synov a Jankovská má k bytu doživotné právo užívania. Uvádza sa to na liste vlastníctva. Podľa prepočtov približnej rozlohy bytu a súčasných trhových cien v tejto lokalite, môže mať byt hodnotu okolo pol milióna EUR.

Kočner Ruskovi v Threeme: „Už sme tu mohli spolu vládnuť a rozdávať karty“
Komunikácia medzi Marianom Kočnerom a Pavlom Ruskom z Threemy dokazuje, že Kočner priamo inštruoval Ruska, čo hovoriť v súdnom spore o miliónové zmenky televízie Markíza. Informáciu priniesol DennikN Čítať ďalej
16 | 10 | 2019 | Gabriel Matta


Jankovská komunikovala s Marianom Kočnerom cez aplikáciu Threema. Kočner jej písal, že treba zarobiť a potom odísť. Jankovská reagovala, že musí zarobiť aspoň 5 miliónov eur. V jej rodine sa však evidentne veľké peniaze vyskytujú už teraz.

Marian Kočner teraz stojí pred súdom ako obžalovaný z falšovania zmeniek. Súdny proces pokračuje vo štvrtok.