"Hviezda Avengers" Jeremy Renner má čo vysvetľovať: Pod vplyvom drog chcel zastreliť seba aj manželku! Dokonca došlo aj k streľbe
15 | 10 | 2019 I Ján Prokop

Podľa informácií TMZ, bývalá manželka Jeremyho Rennera (48) alias Hawkeyeho z Avengers obvinila herca, že sa jej vyhrážal smrťou. Herečka Sonni Pacheco sa s Rennerom rozviedla v roku 2015, od tej doby sa pár súdi o dcéru Avu (6).


Pacheco sa mala zveriť priateľom, že k vyhrážkam došlo, keď bol herec v nočnom klube a chcel, aby odišla. Podľa jej tvrdení mal byť v tom čase tiež pod vplyvom alkoholu a kokaínu.

Podľa jej tvrdení mala dokonca opatrovateľka počuť herca, ako hovorí, že pôjde za svojou bývalou a zabije ju aj seba. Mal to odôvodniť tým, že bude lepšie, aby dcéra nemala žiadneho rodiča, než aby žila s Pacheco.

To však zďaleka nie je všetko. Herec si mal potom dať do úst zbraň a vyhrážať, že sa zabije, následne mal vystreliť do stropu, zatiaľ čo dcéra spala vo vedľajšej izbe. V dokumentoch ho okrem iného obvinila z užívania drog v čase, keď mal dohliadať na dcéru. Kokaín vraj mal dokonca nechať v kúpeľni, kde k nemu dcéra mala prístup.

Hercov hovorca k obvineniam poskytol nasledujúce vyjadrenie: "Blaho dcéry Avy vždy bolo a je Jeremyho prioritou. Je na súdoch, aby toto zhodnotili. Je dôležité zdôrazniť, že tvrdenie Sonni sú dramatické a jednostranné."

Ralph Lauren včera oslávil 80-rokov! Aký príbeh stojí za značkou jedného z najznámejších návrhárov SVETA?
V pondelok 14. októbra oslávil svetoznámy návrhár Ralph Lauren osemdesiat rokov. Syn aškenázských židovských imigrantov z Bieloruska sa preslávil vďaka návrhom praktických polo tričiek či elegantných rób. Dokázal, že za návrhárom nemusí stáť... Čítať ďalej
15 | 10 | 2019 | Ján Prokop