VIDEO: Írsky športový tím tragicky vypadol z kamiónu (VIDEO)
13 | 10 | 2019 I Marek Molnár

Radosť sa rýchlo premenila na hrôzu pre gaelský futbalový tím, ktorý oslavoval víťazstvo v írskej dedine Enniskerry, pretože oslavujúci hráči padli z hornej časti kamiónu po tom, ako sa zábradlie zrútilo.


Davy priaznivcov privítali svojich miestnych hrdinov, keď sa v sobotu okolo 18.30 h dopoludnia vyskytla nepríjemná udalosť. Sanitky sa údajne okamžite dostavili na miesto a najmenej deväť ľudí bolo po šokujúcej nehode zranených.

Záber z incidentu ukazuje, že hráči počas toho ako oslavovali, sa incident dramaticky zvtrol, keď sa zábradlie zrútilo, čím poslalo veľkú skupinu ľudí smerom k asfaltu.,

https://www.youtube.com/watch?time_continue=15&v=8mvqyjQlBF8

Zranení muži boli presunutí do blízkych nemocníc, kde boli ich zranenia ošetrené. Klub Enniskerry Gaelic Athletic Association Association vydal vyhlásenie, v ktorom poďakoval podporovateľom za ich obavy a ubezpečil ľudí, že všetci zranení hráči sú v poriadku.

„Po dnešnej nehode nedošlo k žiadnym vážnym ani život ohrozujúcim zraneniam, a ani k úmrtiam. Niektorí hráči majú zlé zranenia, ale všetci budú v poriadku, “ uviedla ďalej asociácia.

Gaelský futbal je írsky šport, ktorý sa hrá na trávnatom ihrisku medzi dvoma tímami po 15 hráčov. Je to jedna z najpopulárnejších hier v Írsku, kde každá dedina a farnosť majú svoj vlastný miestny tím.

Trump oznamuje „najväčší obchod s Čínou“ pre amerických farmárov
Americký prezident Donald Trump pridal príspevok na Twitter, kde oslavuje čiastočnú obchodnú dohodu uzavretú s Pekingom, pričom ju označil ako „najlepšiu a najväčšiu dohodu vôbec“ pre amerických poľnohospodárov. Čítať ďalej
12 | 10 | 2019 | Marek Molnár