Blaha o rozlúčke s Gottom: "Liberálni tragédi fakt nemajú ani štipku sebareflexie," prezidentka republiky je "nejaká blondínka"!
13 | 10 | 2019 I Magda Danková
V poslednom čase rezonuje v spoločnosti náhly odchod umelca Karla Gotta. Ako to už býva, ľudia sú rôzni a nie všetky reakcie na smutnú udalosť boli vyslovene vhodné. Smerácky poslanec Ľuboš Blaha médiám opäť nič nedaroval. A nešetril ani prezidentku Čaputovú!

Blaha hneď v úvode menovite kritizuje Petra Bárdyho, šéfredaktora portálu Aktuality.sk ."Bardy z Aktualít vyplakáva, že politici tancujú na hrobe Karla Gotta a ten istý Bardy spolu s ďalšími hyenami z opozície už rok a pol tancujú na hrobe Jána Kuciaka. To nevymyslíš, to sú slniečkari." Začína Blaha jeden zo svojich neodmysliteľných facebookových statusov.

Anna Belousovová: Oplaťme K. Gottovi dobro dobrom
10 | 10 | 2019 | Anna Belousovová


"Tí liberálni tragédi fakt nemajú ani štipku sebareflexie." Pokračuje Blaha. "Inak, nespomínam si, že by niekto z nás “neslušných“ Slovákov vyrýval na sieti cynickými vtípkami o smrti Kuciaka, ale pamätám si, ako sa tie najslušnejšie slniečka z Denníka N a Zomri hnusne vysmievali z Gottovej smrti a robili z neho idiota.

Viete, liberálne detičky, vy fakt nemáte právo moralizovať. Neviete prejaviť ani obyčajnú úctu k zosnulým. Čo vy chcete komu hovoriť o morálke?" Dodáva Blaha s tým, že zo smrti človeka sa môže vysmievať len "ľudský odpad".

Smerácky poslanec si kladie otázku, ako je možné, že na pohreba chýbala prezidentka Zuzana Čaputová; "To platí aj pre Čaputovú. To, že ako hlava štátu nebola na pohrebe Karla Gotta, to je facka pre milióny Slovákov, ktorí si Gotta nesmierne vážili, vyrastali na jeho hudbe a obdivovali ho ako jednu z najväčších osobností česko-slovenskej kultúry - a áno Karel Gott bol aj náš."

"Ja viem, že Čaputová tam nikomu nechýbala, ale tu ide o princíp. Ak nie je hlava štátu na poslednej rozlúčke s Karolom Gottom, je to prejav neúcty voči človeku, ktorého si Slováci vážia stokrát viac než všetkých tuctových Havlov dokopy." Dodáva Blaha. "Slovensko tam malo byť zastúpené protokolárne na najvyššej úrovni, nech už je duševná úroveň danej političky akokoľvek nízko," myslí si poslanec.

Karel Gott mal svoj rozprávkový dom aj na Slovensku
11 | 10 | 2019 | TASR


Kým, Karla Gotta považuje Blaha za velikána, ľudí, ktorí sa k jeho odchodu stavajú vlažne označuje ako "liliputánov"; "Bola psia povinnosť Čaputovej tam sedieť. Nie kvôli sebe, ale kvôli Slovensku. To, že tam nebola, je snáď cynickejšie ako celé psychopatické Zomri. Karel Gott bol pre nás Slovákov osobnosťou, na ktorú sa nezabúda. A je jedno, akú hanbu robí Slovensku Čaputová - my naňho nezabudneme.

Napokon, on by sa nad nejakou blondínkou iba pousmial. Ať jsi sedí doma. Lúčime sa s velikánom. Nestrácajme čas s liliputánmi. Zbohom, majstre! Všetka česť!" Uzatvára Ľuboš blaha na sociálnej sieti.