Rihanna vs Trump: Tentokrát mu to ale poriadne naložila! "Najviac duševne chorý človek v Amerike je náš prezident" Čo bude nasledovať?

Speváčka Rihanna (31) je pravidelnou kritičkou amerického prezidenta Donalda Trumpa (73). V poslednom rozhovore ho dokonca nazvala duševne chorým človekom. Nepáči sa jej protiimigračná politika, ktorú Trump presadzuje, ani prílišná dostupnosť zbraní v Spojených štátoch.


"Zdá sa, že najviac duševne chorý človek v Amerike je v súčasnosti náš prezident," povedala Rihanna v rozhovore pre americké vydanie magazínu Vogue a zareagovala tak na jeden z tohtoročných Trumpových výrokov. Informoval server DailyMail.

"Za masové vraždy môže nenávisť a choroby, nie zbrane. Je to tiež otázka duševného zdravia. Ide o duševnú chorobu. Obaja strelci sú naozaj vážne mentálne chorí, "napísal Donald Trump v auguste na sociálnej sieti po útokoch v USA, pri ktorých strelci v Texase a Ohiu zabili desiatky ľudí.

Hollywoodsky párik Jennifer Aniston a Brad Pitt: Kam sa podelo ich spoločné dieťa? Naozaj ide o výmysel alebo je pravda ukrytá inde?
Už je to pomaly rok od chvíle, kedy sa na internete objavila správa o tom, že známa herečka Jennifer Aniston má dieťa so svojim hollywoodskym kolegom Bradom Pittom. Server GossipCop, ktorý vyvracia mýty o celebritách, sa ale čuduje nad tým, kam sa... Čítať ďalej
05 | 10 | 2019 | Ján Prokop


"Predstavte si svet, kde je ľahšie získať AK-47 než vízum!" Reagovala vtedy Rihanna na Twitteri.



Časť demokratických politikov aj umelcov kritizuje Trumpa za nedostatočné úsilie o kontrolu ozbrojovania obyvateľov. Niektorí ho tiež obvinili, že svoju protiimigračnou politikou podporuje rasizmus.

DailyMail


New York Magazine


V rozhovore speváčka prvýkrát uviedla dôvod, kvôli ktorému odmietla vystúpiť v polčase Super Bowlu. "Nemohla som to urobiť. Pre koho? Kto z toho profituje? Určite nie ľudia mojej farby pleti. Nemôžem byť zapredancom a niečím nástrojom. V tej organizácii sa dejú veci, s ktorými totálne nesúhlasím, a preto pre nich odmietam pracovať, "vysvetlila speváčka.

Rihanna v rozhovore tiež naznačila, že je momentálne veľmi šťastná vo vzťahu so súčasným partnerom, saudským miliardárom Hassanom Jameelom (31). Fanúšikovia sa vraj čoskoro môžu tešiť tiež na speváčkin deviaty album.

Dara Rolins rozchod s Rytmusom: "Zlomil mi srdce." Ukázalo sa že nieje všetko tak ako vyzerá a pravda je úplne inde
Už je to nejaký čas čo sa speváčka Dara Rolins (46) rozišla s raperom Rytmusom (42), no v rozhovore sa zverovala s detailmi ich rozchode? Prečo je tomu tak? Čítať ďalej
10 | 10 | 2019 | Ján Prokop