PRIATELIA SÚ SPÄŤ? Pozrite sa, ktorí herci z obľúbeného seriálu sa opäť stretli!
07 | 10 | 2019 I Ján Prokop, Peter Bachan

Courteney Cox, známa ako Monika zo seriálu Priatelia, vyvolala u divákov šialenstvo, keď v sobotu večer pridala na svojom instagramovom profile spoločnú fotku s kamarátkou Jennifer Aniston (Rachel) a hercom Mattom LeBlancom (Joey), na ktorej sú opäť pohromade.


Herci z tohto legendárneho seriálu sa spolu stretávajú totiž len zriedka, a tak nebolo na škodu zvečniť túto chvíľu spoločnou fotkou. Príspevok získal doteraz viac ako 2 milióny lajkov a cez 56 tisíc komentárov.



Ako sa vie, Courtney Cox a Jennifer Aniston sú veľmi dobré priateľky a a občas sa k nim pridáva aj Lisa Kudrow, ktorá v legendárnom seriáli stvárňovala Phoebe. Pánska časť hereckého osadenia si však na spoločné stretnutie príliš veľa nepotrpí.

Ikonický sitcom navyše tento rok oslavuje 25 rokov od premiéry na televíznych obrazovkách. V júni sa Aniston v šou Ellen DeGeneres zverila, že by sa pokojne nechala ukecať v prípade oživenia seriálu. "Hovorila som, že by som do toho išla, dievčatá boli tiež pre, rovnako si myslím, že aj chlapci. Môže sa stať čokoľvek," povedala.

Ostáva nám teda len čakať, či sa herci k niečomu predsa len nechajú prehovoriť a fanúšikovia sa znovu dočkajú svojich obľúbených Priateľov na televíznych obrazovkách.

Pamätáte si na legendárna fotku zo seriálu "Priatelia"? Courteney Coxová prezradila tajomstvo, o ktorom nikto nevedel!
Už štvrťstoročie nás bavia trampoty seriálových Priateľov z New Yorku. Obľúbená herečka Courteney Coxová, ktorá stvárnila postavu Moniky, na sociálnej sieti prezradila veľké tajomstvo, a to prostredníctvom 25 rokov starej... Čítať ďalej
20 | 09 | 2019 | Ján Prokop