Blaha smúti za Gottom, kritikom speváka posiela štipľavý odkaz!
03 | 10 | 2019 I Magda Danková
Smerácky poslanec Ľuboš Blaha sa pripojil k nespočtu fanúšikov, ktorí vyjadrili žiaľ za odchodom československej speváckej legendy. Ako býva u poslanca zvykom, na mušku si zobral autorov čierneho humoru na webe. Vidí za tým nechutné praktiky liberálov a „slniečkarov“.

„Zomrel Karel Gott. On bol - naše detstvo. Vyrastali sme v socializme, vyrastali sme s jeho pesničkami. Bol jedinečný. Veľká česť. Odpočívajte v pokoji, majstre!“ Začína zmierlivo známy poslanec.

„Denník N v dnešnom článku nazval Karla Gotta idiotom a zombiem. Po kritike to stiahol. Stránka Zomri sa z jeho smrti vysmieva memečkom, nech Gott zaspieva Lady Funeral. Čaputová čuší.“ Neodpustí si politiku Blaha.

Toto si Karel Gott naozaj nezaslúžil! DenníkN prehĺbil svoje morálne dno
02 | 10 | 2019 | Gabriel Matta


„Českí slniečkari riešia, že podpísal antichartu a vraj bol "sovietskou estrádou". Toto sú reakcie na úmrtie človeka. Legendy.“ Pokračuje. „Ja len, že liberáli už nevedia ani prejaviť úctu k zosnulému. Hanbím sa za nich. Je mi z nich normálne, že zle. Je jedno, či slovenská, alebo česká, liberálna kaviareň je obyčajný ľudský odpad.“

„Toto si Karel Gott nezaslúži. Toto si nezaslúži žiaden človek.“ Dodáva.

„Hreje len jedna vec: kým všetci títo zakomplexovaní a bezcitní lúzri prežijú bezvýznamné a hlúpe životy a ani pes po nich neštekne, Karla Gotta si Česko aj Slovensko bude pamätať navždy a ostane navždy v našich srdciach.“ Neodpustí si kritiku smerácky poslanec.

„A vraj láska a pravda. A slušnosť... Že sa nehanbia, štence.“ Uzatvára Blaha.