Princezná Beatrice ako terčom kritiky! "Trápne! Nemá v tele kúsok originality"
29 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Hoci to zvyčajne býva vojvodkyňa Meghan (38), kto schytá väčšinou kritiku, tentoraz to schytala čerstvo zasnúbená princezná Beatrice (31). Zhodou okolností ale tiež kvôli Meghan!


Beatrice z Yorku, vnučka kráľovnej Alžbety II. (93), oznámila vo štvrtok svoje zasnúbenie s realitným magnátom a údajným multimilionárom Edoardo Mapello Mozzim (36), s ktorým chodí len rok. Dvojica prezradila, že svadba bude niekedy v roku 2020 a ďalšie detaily sa dozvieme neskôr.

Ako býva zvykom v kráľovskej rodine, nechýbali ani oficiálne zásnubné snímky. Práve za ne si to ale Beatrice na rôznych internetových diskusiách poriadne slízla. "No teda, tá sa opičí!" Vytýčilo to hneď niekoľko ľudí a ďalší sa pridávali: "Trápne! Nemá v tele ani kúsok originality. "

Princ Harry a Meghan navštívili Afriku! Meghan ako stredobodom pozornosti, slávu si zjavne užíva naplno!
Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu v pondelok pricestovali do Juhoafrickej republiky (JAR) na svoju prvú zahraničnú cestu od narodenia prvého spoločného potomka Archieho. Meghan Markleová (38) sa v Afrike cíti ako superstar. A kráľovský protokol?... Čítať ďalej
26 | 09 | 2019 | Ján Prokop


"Meghan a Kate, čo?" Rypli doplňujúci všímaví fanúšikovia kráľovských rodín, ktorým neuniklo, že minimálne jedna fotka Beatrice a Edoarda sa až nápadne podobá zásnubenej snímke Meghan a Harryho z prelomu roku 2017 a 2018. Nielen čiernobielou štylizáciou, ale tiež pózou. Na oboch fotkách totiž budúca nevesta objíma svojho vyvoleného, ​​zatvára oči a usmieva sa. Dokonca aj ten úsmev majú dámy dosť podobný, ale na druhú stranu - ako inak by sa asi v takej šťastnej chvíli mali tváriť?
Niektorí sa dokonca domnievajú, že Beatrice Meghan napodobnila úplne zámerne, a to nie z toho dôvodu, že by ju obhajovala, ale skôr, aby jej to vrátila za sestru Eugeniu (29). Práve vzápätí po jej svadbe totiž vojvodkyňa Meghan oznámila svoje tehotenstvo a podľa niektorých im tým vypálila rybník

Na iných obrázkoch sa ale zase Beatrice k svojmu miláčikovi túli podobne ako kedysi Kate (37) k princovi Williamovi (37). A popravde už ani nie je moc ďalších póz a postojov, ktoré by mohli zamilované páry urobiť. A tak je pravdepodobné, že sa skrátka len držia osvedčenej klasiky a kritiku kvôli "kopírovaniu" teraz musí jednoducho znášať.

Harry a Meghan poslali poriadny balík peňazí, ale v mene ich syna Archieho! Prečo tomu tak bolo?
Princ Harry a vojvodkyňa Meghan majú v rámci britskej kráľovskej rodiny v popise práce hlavne charitatívnu činnosť. Rovnakým smerom bezpochyby povedú svojho syna Archieho, v mene ktorého urobili v minulých dňoch jednu pozoruhodnú vec. Čítať ďalej
23 | 09 | 2019 | Ján Prokop