Finančník Korbačka nepozval Douglasa a Zeta-Jonesovú na Slovensko len tak - je za tým obchod!
28 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Finančný žralok Peter Korbačka si očividne dopraje na čo si len zmyslí. Po­dľa informácií týždenníka Trend sa slovenskému milionárovi mal zapáčiť luxusný hotel na Bermudách, ktorý vlastnia Holly­woodske hviezdy Michael Douglas (74) spolu s Catherine Zeta-Jonesovou (49) až natoľko, že sa rozhodol tento luxusný rezort odkúpiť.


Len pred pár dňami zavítal tento hviezdny pár navštíviť Slovensko a nie náhodou. Douglasova rodina vlastní niekoľko pozemkov, na ktorých dnes stojí aj hotel Ariel Sands. Mama Michaela Douglasa, Diana Dillová je rodáčka z Bermúd. Douglas "vysolil" za rekonštrukciu hotela Ariel Sands celkom 5 miliónov dolárov. Rezort sa skladá z 28 luxusných apartmánov a 26 dvoj až trojizbových menších domčekov.

S hotelom sa dlhú dobu nič nedialo. Na inzeráte ste ho mohli nájsť na predaj za 12,5 milióna dolárov, pričom odhadovaná cenu sa pohybuje aj päť krát drahšie.

Podľa doterajších informácií ku kúpe došlo ešte v novembri. Takže sa dá predpokladať, že návšteva Michaela Douglasa by mohla mať čisto pragmatické - obchodné dôvody.

Herec Michael Douglas s manželkou navštívili Bratislavu, privítal ich Lajčák
Mierový veľvyslanec Organizácie Spojených národov (OSN) Michael Douglas navštívil v nedeľu spolu s manželkou Catherine Zeta-Jonesovou Bratislavu. Privítal ich šéf rezortu diplomacie Miroslav Lajčák (nominant Smeru-SD). TASR o tom informoval tlačový... Čítať ďalej
04 | 08 | 2019 | TASR


Holywoodsky pár navštívili Slovensko v auguste tohto roka. Manželia sa okrem iného stretli aj s naším ministrom zahraničných vecí Miroslavom Lajčákom. „Teším sa, že som mohol na pôde nášho rezortu nadviazať na náš minuloročný rozhovor v New Yorku,“ povedal Lajčák po stretnutí, ktoré sa uskutočnilo v historických priestoroch Palugyayovho paláca.

Po stretnutí s Lajčákom si Doug­las a Zeta-Jonesová dopriali večeru v luxusnej bratislavskej reštaurácii a na druhý deň sa odobrali do Šamorína, kde prebiehali medzinárodné preteky v skokoch na koňoch. Podujatie si vychutnávali z pohodlia VIP tribúny, so svojím hostiteľom Korbačkom a majiteľom areálu - Mariom Hoffmannom. Oscaroví herci však nemali problém počas súkromnej návštevy odskočiť si v pondelok do televízie JOJ, spájanej práve so skupinou J&T, kde okrem Televíznych novín nakrútili spot ako podpornú kampaň k relácii Moja mama varí lepšie ako tvoja.

Potom sa vrtuľníkom odviezli na Štrbské Pleso do hotela Kempinski, kde ich samozrejme ubytovali v najluxusnejom apartmáne. Ešte pred odchodom sa hviezdny pár stihol vyviezť na Chatu pod Soliskom a absolvovať menšiu túru. Nakoniec Michaela Douglasa pod Kriváňom oficiálne pasovali za gorala. Doug­lasa a Zeta-Jonesovú napokon z Tatier na bratislavské letisko dopravil, ako inak, súkromný vrtuľník.

Charlie Sheen má opäť vážny problém! Exmanželka ho napadla na súde, čo sa udialo?!
Charlie Sheen (54), hviezda seriálu Dva a pol chlapa bola napadnutá svojou exmanželkou Denise Richardsovou na súde, že dlhuje výživné na svoje dve dcéry takmer pol milióna dolárov. Je naozaj lump alebo exmanželka chce len zarobiť? Čítať ďalej
06 | 09 | 2019 | Ján Prokop