Blaha sa „obul“ do novinárov: Čaputovej kult osobnosti - slovenské médiá už prekonali aj Severnú Kóreu!
27 | 09 | 2019 I Magda Danková
Smerácky poslanec známy rozsiahlymi facebookovými statusmi opäť perlil. Tentoraz si zobral na pretras servilnosť určitých médií vo vzťahu k prezidentke Čaputovej.

„SUPERHRDINKA ZUZANA ZVLÁDLA PREJSŤ PRIECHODOM PRE CHODCOV - BRAVÓ!“ Začína sarkasticky svoj príspevok Blaha.

„Hľa, naša Zuzanka sa rozhodla ísť pešo - fíha, poďme ju vyobjímať, vybozkávať, zložme o nej pieseň, postavme jej sochu a rozpošlime správu o jej statočnom čine do šíreho sveta, lebo takéto niečo ešte nikto nikde nedokázal, ach! Naša prezidentka prešla v New Yorku cez priechod pre chodcov! Congrats!“ Pokračuje známy poslanec.

Čaputová, Vallo, Truban - sú "noví" politici len produktom, ktorých musia "vyrobiť" mágovia marketingu?
Do parlamentných volieb nám ostáva necelý polrok, a "spod kameňa" opäť vyskakujú "noví" politici. Nie je to však prvýkrát, čo sa tak deje. Čítať ďalej
23 | 09 | 2019 | Peter Bachan


Slovenské média podľa neho prekonali Severnú Kóreu. „To kam ešte, preboha, zájde tento kult osobnosti. Pamätáte, ako sme sa chytali za hlavu, keď Kisku slovenské médiá oslavovali za to, že sežral tresku a tri rožky?

A fotili ho s detičkami, že ach, aký je chutný náš ňuňuňu pampúšik? Bolo to nechutné, vlezlé a gýčovité. Ale toto, čo stvárajú pri Čaputovej, je ešte o level vyššie. Veď toto nemá ani Kim Čong-un v KĽDR. Toto nie je žurnalistika. Toto je kult!“ Pritvrdzuje Blaha.

Kto podľa poslanca niekedy navštívil New York, musí vedieť, že pohyb mestom je paradoxne praktickejší pešo, ako autom. Blaha preto považuje Čaputovej „prechádzku“ za obyčajnú pózu;

„To fakt ide toto niekto považovať za odvahu? Haló! Len idiot by šiel v New Yorku tých pár metrov autom, lebo by stál v zápche trištvrte hodinu. Vysvetlite jej niekto, preboha, že ísť pešo nie je ekologické hrdinstvo.“ Pokračuje.

„A Čaputová si z toho ešte sama urobí environmentálny čin roka, že pcha, načo auto, keď chránim životné prostredie. Prepánajána!“ Lamentuje smerácky poslanec.

„Ako, ja rozumiem, že pre človeka, ktorého ekologické majstrovstvo spočíva v tom, že loboval za premiestnenie skládky z bodu A do bodu B, je prechádzka pešo galaktickým výtryskom ekologickej tvorivosti, ale buďme trochu pri zemi - Zuzka išla peško. Toť vsjo.

Ľudia občas chodia peško, vieš Zuzi? A nie, nie sú kvôli tomu zelení hrdinovia. Ísť pešo je tá najbežnejšia vec na svete. Chápeme?“ Bez okolkov dodáva Blaha.

Erik Tomáš alebo Ľuboš Blaha? Jeden z nich sa má údajne stať podpredsedom Smeru
Snem najsilnejšej koaličnej strany Smer-SD sa koná každoročne v decembri. Po tom, ako sa stal Peter Kažimír guvernérom Národnej banky Slovenska, sa uvoľnilo jedno miesto podpredsedu strany. Podľa informácii Hlavného denníka si na tento post brúsia... Čítať ďalej
27 | 08 | 2019 | Peter Bachan


„Všimnite si, ako nám prezidentka spyšnela. Tvári sa arogantne a nabubralo. Ako nejaká rozmaznaná celebritka. A robí zo seba hviezdu za to, že ide priechodom.

Je v úrade pár mesiacov a už jej to stúpa do hlavy. Absolútne to nezvláda. A to je len začiatok. Umelo z nej v liberálnej tlači robia spasiteľku planéty a priľahlých galaxií a ona tomu sama uverila. Usídlila sa v bublinke, čo okolo nej vytvárajú a cíti sa ako Mária Terézia. S ňou to neskončí dobre.“ Podpichuje poslanec.

„A jej liberálny fanklub z bratislavských kaviarní asi vážne očakáva, že Slováci sú padnutí na hlavu a budú jej tlieskať za takéto hlúposti.

Zatlieskajme pani Čaputovej, že zvládla prejsť priechodom pre chodcov. Bravó! Bravissimo! Tá odvaha, že si trúfla! A ten intelekt, že trafila na druhú stranu! Nech žije Zuzana! Je to superhrdinka! Je to spasiteľka! Ach!“ Dodáva „zlý muž“ Smeru s tým, že liberáli robia zo Slovákov bláznov.