Vincent Lukáč skončil v policajnej cele (AKTUALIZOVANÉ)
23 | 09 | 2019 I Gabriel Matta
Bývalý hokejista a poslanec Vincent Lukáč bol ešte v nedeľu ako divák na extraligovom zápase. V noci však skončil v policajnej cele, lebo sa vraj nebezpečne vyhrážala svojej partnerke.

Polícia potvrdila, že podozrivého muža predviedli na oddelenie a po vypočutí ho umiestnili do cely policajného zaistenia. Ako a prečo sa konflikt stal nie je jasné.

Správu priniesli tvnoviny.sk. 

Aktualizované 23.9.2019 o 18:20

Polícia uviedla, že podozrivý sa mal slovne vyhrážať poškodenej žene, čím u nej vzbudil dôvodnú obavu o život a zdravie i obavu z toho, že podpáli osobné motorové vozidlo. "Podozrivého muža policajti zadržali a obmedzili na osobnej slobode. Následne bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Poverený príslušník Policajného zboru v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre trestný čin nebezpečného vyhrážania. Po vykonaní potrebných procesných úkonov bol dnes dopoludnia muž, po predchádzajúcom súhlase prokurátora, zo zadržania prepustený," uviedla pre TASR košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová. Vyšetrovanie prípadu naďalej prebieha, preto bližšie informácie nie je podľa nej možné poskytnúť.

Vincenta Lukáča so súhlasom prokurátora už prepustili domov. Vyšetrovanie prípadu však pokračuje.