UFC: Hlavný ťahák večera ukončil Rodriguez za 15 SEKÚND! Záver duelu sa premenil v čisté šialenstvo!
23 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Toto sa nepodarilo. Fanúšikovia v Mexiku sa tešili, že po dlhej dobe znovu uvidia galavečer UFC. Namiesto toho však odchádzali značne nahnevaní. Hlavným ťahákom večera bol cez víkend v rámci UFC Fight Night 159 zápas medzi domácim hromotĺkom Yair Rodriguezom a Američanom Jeremy Stephens. Z ich duelu však videli len pätnásť sekúnd a miesto ovácií zasypali Oktagon odpadky.


Celý zápas totiž trval iba pätnásť sekúnd. Neukončil ho však žiadny tvrdý úder, knokaut ani škrtenia. Rodriguez hneď v prvom pästné výmene udrel svojho súpera otvorenou dlaňou a prstom sa mu trafil do oka. Nepríjemný zákrok Američan nerozchodili, bolesťou nemohol oko ani otvoriť.

Na zranení sa do klietky prišiel pozrieť aj lekár, ktorý mal určiť, či bude Stephens schopný pokračovať. Keď ani po piatich minútach nemohol oko otvoriť, bolo jasné. Slávny rozhodca Herb Dean musel zápas ukončiť predčasne a hlavne bez víťaza.

To však miestni fanúšikovia nemohli predýchať. Okamžite začali bučať a do klietky hádzať odpadky. Keď šiel okolo nich zranený Stephens do šatne, aj on spŕšku téglikov od piva a škatuliek od popcornu schytal.



Zápas, ktorý sa skončil bez víťaza, sa bude pravdepodobne opakovať. Má o to záujem aj sám Rodriguez, ktorý sa ihneď po skončení galavečera ospravedlňoval. "Strašne sa ospravedlňujem. Obaja sme na ten zápas trénovali veľa tvrdo. Cítim sa z toho vážne zle. Až sa Jeremy vráti, urobme ten zápas znovu, "prosil.



Nurmagomedov vs McGregor: Vzájomná nenávisť týchto dvoch velikánov rastie nebezpečným tempom! Bitka na ulici?
Vojna hviezd UFC naďalej pokračuje, po tom čo Nurmagomedov minulý október zvíťazil nad McGregorom. Konflikt sa ešte viac vyostril, keď Írsky zápasník v apríli zaútočili na Nurmagomedovov autobus, pričom trval na slovách, že šampióna MMA by „zabil“,... Čítať ďalej
02 | 09 | 2019 | Ján Prokop