Speváčka Dara Rolins: Aký má vzťah s jej dospievajúcou dcérou? Prvé problémy?
23 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Dara Rolins si s dcérou Laurou moc rozumie, trávili spolu veľkú časť letných prázdnin, počas ktorých boli spoločne v zahraničí. Kamarátky však populárnu slovenskú speváčku varujú, že to nemusí trvať naveky.


S Rytmusom to speváčke nevyšlo, a tak bude dcéra Dary Rolins Laura najskôr už navždy jedináčikom. To ale zároveň znamená, že na seba obe dve majú viac času, čo ani jednej evidentne nerobí žiadny problém.
"Mám z toho radosť, trávili sme spolu naozaj celé dni, kedy sme spolu vstávali, rozprávali sa ráno pri káve, trávili čas pri bazéne. Nikam nikto neponáhľal, ona nemusela isť do školy, a ja som sa nikam neponáhľala, "opísala obľúbená Slovenka priebeh uplynulých letných prázdnin.




Daru už ale kamarátky varovali, že harmónia s dospievajúcou dcérou nemusí trvať naveky, zvlášť až na ňu príde puberta. "Ja si ale trúfam tvrdiť, že oveľa viac než ako mama fungujem ako kamoška. Načúvam jej, baví ma a dúfam, že bavím aj ja ju. Nemám potrebu jej niečo zakazovať a byť prísna, "konštatuje speváčka.

"Puberta je za dverami, ale zatiaľ je to krásne a mám pocit, že je to obojstranné," nestráca Dara nádej, že s dcérou, ktorú má s Matějom Homolom, nikdy nebudú žiadne problémy.

Slovenská speváčka Dara Rolins si zaslúžene užíva svoju slobodu! Veď posúďte sami
Speváčka Dara Rolins (46) si zariadila presne taký život, aký si kedysi vysnívala. Osudu je vďačná za mnohé, avšak pracovne je najpyšnejšia je na to, že sa nemusí nikomu podriaďovať a je len na nej, aké ponuky prijme. Čítať ďalej
17 | 09 | 2019 | Ján Prokop