Harry a Meghan poslali poriadny balík peňazí, ale v mene ich syna Archieho! Prečo tomu tak bolo?
23 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Princ Harry a vojvodkyňa Meghan majú v rámci britskej kráľovskej rodiny v popise práce hlavne charitatívnu činnosť. Rovnakým smerom bezpochyby povedú svojho syna Archieho, v mene ktorého urobili v minulých dňoch jednu pozoruhodnú vec.


Princ Harry , jeho manželka Meghan a ich malý syn Archie dnes pristáli v juhoafrickom Kapskom meste a odštartovali tak plánovanú oficiálnu zahraničnú cestu do Afriky. Už dopredu ale vojvoda a vojvodkyňa poslali do týchto končín poriadny balík peňazí.

Podľa magazínu Harper Bazaar odoslali 4350 libier na účet fundraisingovej Kompany v Mozambiku. Peniaze majú poslúžiť na vybudovanie plaveckého bazénu, v ktorom by sa miestni ľudia mali naučiť plávať. Ročne sa tu totiž utopí 12 ľudí, pričom 9 z 10 tunajších obyvateľov nevie plávať.


Spomínaný peňažný obnos bol darovaný pod menom "Archie HMW", podľa informácií magazínu sa za ním schovávajú členovia britskej kráľovskej rodiny. Harry a Meghan výrazne pomohli k dosiahnutiu potrebnej sumy vo výške 5 tisíc libier.

Vojvoda a vojvodkyňa z Sussexe cestovali do Afriky komerčnou linkou, reagovali tak na kritiku, že cestujú súkromnými tryskáčmi. Na iný kontinent ich prepravili aerolinky British Airways, ktoré sa na let poctivo pripravili.

Harry a Meghan dúfajú, že počas zahraničnej cesty sa môže vyhovieť fanúšikom a v niektorej chvíli do programu zapojiť malého syna Archieho. Podľa zdrojov z okolia kráľovskej rodiny je však kvôli jeho nízkemu veku zložité odhadovať, kedy sa tak prípadne stane.

Vojvodkyňa Meghan má už dosť príkazov kráľovského paláca! Jej projektom hovoria STOP!
Vojvodkyni Meghan začínajú liezť krkom príkazy kráľovského paláca, ktorý nemilosrdne vystaví stopku prakticky každému pracovnému projektu manželky princa Harryho. Bude pokračovať aspoň jej úspešný blog? Čítať ďalej
19 | 09 | 2019 | Ján Prokop