Meghan a Harry opustili Britániu, ale bez syna Archieho! Kam majú namierené?
20 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Vojvodkyňa Meghan a princ Harry to urobili zase. Kráľovský pár opustil Veľkú Britániu aj syna Archieho a zmizli do zahraničia. Zdroje z okolia kráľovskej rodiny však prezradili, kam majú namierené. Leteli aspoň komerčné linkou?


Princ Harry a vojvodkyňa Meghan sú zase na cestách. Podľa najnovších informácií britského denníka The Sun odleteli do Ríma, pričom malého Archieho nechali doma vo Veľkej Británii. Aký je účel cesty kráľovského páru na Apeninský polostrov?

Jedna z blízkych kamarátok Meghan sa tam bude cez víkend vydávať. Konkrétne ide o módnu návrhárku Mishu Nono, ktorá si vezme za muža svojho priateľa Michaela podnikateľa v ropnom priemysle. Túto slávnosť si skrátka nešlo nechať ujsť.

NÁHLY KONIEC? Vojvodkyňa Meghan dala princovi Harrymu ultimátum!
Vojvodkyňa Meghan je známa tým, že je vo svojich postojoch nekompromisná. Teraz sa ale dostala do situácie, keď ani tak nezáleží na to, čo si želá ona, ale čo vyžadujú kráľovské povinnosti. Tými sa ale riadiť nechce, a Harry údajne dostal nôž na... Čítať ďalej
14 | 09 | 2019 | Ján Prokop


"Misha pomohla predstaviť Harryho Meghan, sú preto takmer najlepšie kamarátky. Meghan jednoducho nemôže na jej svadbe chýbať. Archieho nechali doma, ale je to len na pár dní, v sobotu chcú byť späť doma, "prezradil zdroj serveru Fabulous Digital.

Harry a Meghan si tentoraz odpustili prešľap, ktorý vyvolal kritiku pred niekoľkými týždňami, keď počas niekoľkých dní leteli niekoľkokrát súkromným tryskáčom . "Leteli komerčnou linkou, pretože kritika Meghan dosť zasiahla," konštatuje anonymný zdroj.

Princ a vojvodkyňa nebudú zďaleka jedinými členmi kráľovskej rodiny ani celebritami na svadbe. Účasť prisľúbili tiež Ivanka Trumpová, speváčka Katy Perry či jej partner, herec Orlando Bloom.

Vojvodkyňa Meghan má už dosť príkazov kráľovského paláca! Jej projektom hovoria STOP!
Vojvodkyni Meghan začínajú liezť krkom príkazy kráľovského paláca, ktorý nemilosrdne vystaví stopku prakticky každému pracovnému projektu manželky princa Harryho. Bude pokračovať aspoň jej úspešný blog? Čítať ďalej
19 | 09 | 2019 | Ján Prokop