Idiokracia z dielne Progresívneho Slovenska
20 | 09 | 2019 I René Skalný

Progresívci dnes rozpútali búrku v pohári vody svojim najnovším videom. Miško Truban vystupuje opäť v hlavnej úlohe.


Skúste hádať:
zlá koalícia?  / dobrá opozícia?
Celkom určite.


Jednoduché slogany a vykasané rukávy na konci septembra?
Samozrejme.


Sú za tým drogy?
Veľmi pravdepodobne.



Súdiac podľa reakcií na sociálnych sieťach, najnovší počin „kreatívcov“ z hnutia Progresívne Slovensko sa nestretol s veľkým pochopením u pospolitého ľudu.


A pritom taká škoda! Scenár takmer dvojminútového spotu s názvom „HÁDKY ZLODEJOV NEZASTAVIA, SPOLUPRÁCA ÁNO“ totižto ponúka všetko; zábavu, napätie, jednoduchú pointu ako aj volebný manuál v jednom.


Pavol Jesenský: Zníženie DPH na potraviny je legislatívny paškvil
Príprava novely zákona o DPH od poslancov za SNS, ktorou sa rozširuje zníženie DPH na 10 % o ďalšie potraviny, pripomína seriál „A je to“, v ktorej Pat a Mat dokazili, čo mohli. V zozname potravín totiž chýba mrkva či petržlen. Ale nájdete tam... Čítať ďalej
20 | 09 | 2019 | Pavol Jesenský

Príbeh je veľmi (s)prostý - Do pobočky banky s názvom „Štátna pokladnica“ vtrhnú ozbrojený lupiči. Banditi s maskami podobnými Ficovi a Kaliňákovi ukradnú všetky peniaze.


Aby umocnili stereotyp zloduchov, ulakomia sa aj na drobné na lieky z peňaženky prítomnej starej dámy. Zlomyseľne ju upokoja tým, že od nich dostane Vianočný príspevok.


Aké trefné! Ja len dodám, že taký Mirko Beblavý, ako druhá (nová) tvár Progresívcov, by  v obdobnej scénke zrejme nemal najmenší problém spomínanej dôchodkyni kombinačkami vytrhať zlaté zuby.


Ako štátny tajomník na ministerstve práce, sociálnych vecí a rodiny za vlády sociálneho netvora Kaníka obdobnú bezcitnosť neraz dokázal. Ale poďme späť k fiktívnemu príbehu-


Na miesto lúpeže prichádza polícia. Ťažkopádni príslušníci v nejakých sovietskych brigadírkach (Žeby skrytá nostalgia Progresívcov za ideologickým diktátom jednej strany?) sa handrkujú o megafón. Lupiči pokojne odchádzajú.


FICO PRIPOMENUL, KTO JE "ŠÉF": Sociálne balíčky vymenil za opozičné návrhy, prezentuje ich za vlastné
Zatiaľ čo poslanec Robert Fico rozprával o "sociálnej žne" a o tom, ako sa Slovensku darí, národ si zapamätal z jeho rozprávania len jedno - že ho každý oslovuje "šéfom". Čítať ďalej
20 | 09 | 2019 | Peter Bachan

V tom prichádza spasiteľ. Líder Progresívneho Slovenska Michal Truban, o hlavu vyšší od policajtov, prekvapivo triezvy a s ležérne vyhrnutými rukávmi na košeli -Kde, že som to už videl... Ach áno... prichádza na scénu a rieši situáciu.


Nový gazda pravice potom niečo hovorí do kamery. Neviem presne čo. Vidím, že otvára ústa, ale počujem len prázdne frázy. Cítim, ako mi IQ kleslo o 20 bodov.


Po chvíľke ma z agónie vyslobodí blankytne modré logo. Akurát neviem, či to je svetlo na konci tunela alebo prichádzajúci vlak. Možno len kontrolka.


Ako keď nedávno najväčší slovenský intelektuál Peter Osuský (SaS) povedal Pellegrinimu o tom, že voliči strany SMER-SD, majú len prvú signálnu sústavu a bliká im svetielko, keď dožerú seno.


Druckerovi bez Pelegriniho nemusí stačiť dych
Strana Tomáša Druckera Dobrá voľba podľa aktuálnych informácií ostane zrejme bez svojej najväčšej hviezdy, ktorá ho mala potiahnuť vpred, teda bez Petra Pellegriniho. Aktuálne informácie z prostredia Smeru hovoria, že premiér s expremiérom sa... Čítať ďalej
20 | 09 | 2019 | Peter Haluza

Nechcem sa znižovať na úroveň Osuského a preto nebudem naznačovať aké substancie požívajú budúci voliči Progresívneho Slovenska a SPOLU, ak ich takáto prvoplánová stupidita bytostne neuráža.


Vyzerá to tak, že nadchádzajúce voľby budú zároveň IQ testom národa.