Vojvodkyňa Meghan má už dosť príkazov kráľovského paláca! Jej projektom hovoria STOP!
19 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Vojvodkyni Meghan začínajú liezť krkom príkazy kráľovského paláca, ktorý nemilosrdne vystaví stopku prakticky každému pracovnému projektu manželky princa Harryho. Bude pokračovať aspoň jej úspešný blog?


Keď britský denník The Sun tento týždeň odhalil, že manažéri vojvodkyne Meghan obnovili ochrannú známku, ktorou Američanka chránila svoj osobný blog The Tig, fanúšikovia boli vo vytržení. Domnievali sa, že to znamená jediné - Meghan začne byť na webe opäť aktívna. Lenže kráľovský palác jej nakoniec vystavil nemilosrdnou stopku.

NÁHLY KONIEC? Vojvodkyňa Meghan dala princovi Harrymu ultimátum!
Vojvodkyňa Meghan je známa tým, že je vo svojich postojoch nekompromisná. Teraz sa ale dostala do situácie, keď ani tak nezáleží na to, čo si želá ona, ale čo vyžadujú kráľovské povinnosti. Tými sa ale riadiť nechce, a Harry údajne dostal nôž na... Čítať ďalej
14 | 09 | 2019 | Ján Prokop



Ohľadom plánov s blogom sa totiž magazín People rozhodol kontaktovať zástupcu britskej kráľovskej rodiny. "Pokračujúca ochranná známka je prevenciou proti jej neoprávnenému užívaniu. Nikto sa nebude môcť vydávať za vojvodkyňu či sa k nej hlásiť, "vysvetlil hovorca paláca.

Sociálne siete ihneď po tomto oznámení zaplavili stovky odkazov sklamaných fanúšikov. Nechýbali v nich špekulácie o príčine, pričom mnohí priaznivci sa domnievajú, že kráľovná Alžbeta by vojvodkyňu jednoducho nedovolila, aby znovu začala blogovať.

Činnosť blogu skončila krátko po tom, čo sa Meghan presťahovala do Spojeného kráľovstva, aby mohla žiť s princom Harrym. Na webe sa venovala móde, jedlu a cestovaniu. Neskôr si zrušila aj osobný účet na Instagrame, na tejto platforme teraz na komunikáciu s fanúšikmi využíva spoločný účet paru "Sussex Royal".

Vojvodkyňa Meghan prináša nešťastie? Kritika ktorá by rozplakala nejedného človeka
Britská vojvodkyňa Meghan sa rozhodla urobiť si víkend bez syna Archieho a navyše mimo Británie. Od fanúšikov ale schytala takú kritiku, ktorá by rozplakala nejedného človeka. Čítať ďalej
10 | 09 | 2019 | Ján Prokop