Tragédie celebrít o ktorých sa na červenom koberci príliš nehovorí
18 | 09 | 2019 I Gabriel Matta

Kdekto celebritám úprimne závidí ich slávu, peniaze, obrovské domy, rýchle autá aj neutíchajúcu pozornosť ich fanúšikov a médií z celého sveta. Keby však ľudia vedeli, čím všetkým si niektoré známe tváre museli prejsť, zrejme by si také pocity "nechceli dopriať" a určite by ich nepriali ani týmto celebritám. O akých tragédiách sa na červenom koberci príliš nehovorí? A kto v nich hral hlavnú úlohu?



Charlize THERON,
VIDELA SMRŤ

Charliez Theron / IMDb


Herečka Charliez Theron je známa predovšetkým rolou vo filme Monštrum, za ktorú dostala Oscara i Zlatý glóbus. Patrí jednoznačne k najpríťažlivejším a najúspešnejším herečkám v Hollywoode. Málokto ale tuší, že táto sympatická fešanda má na duši poriadne šrámy. Jej otec bol totiž násilník a alkoholik, ktorý dospievajúcu Charlize dlhé roky fyzicky týral. V pätnástich rokoch ho v sebaobrane zastrelila jej vlastná matka. A to priamo pred očami nežnej krásky, ktorá sa od detstva túžila stať baletkou, ale zranenie kolena ju priviedlo na dráhu modelky, odkiaľ to k filmovej kamere už nebolo príliš ďaleko.






Jim Carrey
BOLUPRATOVAČKOU

Jim Carrey / IMDb

CelýmmenomJamesEugeneCarreysa narodil vkanadskomOntariuadnes jeslušneplatenýmkomikom, ktoréhobankovýúčetpraská vošvíkoch.Vždytoale nebolotakto"ružové".Keďkedysijehootecprišielo prácu, musel sa akoživiteľ narýchlo zamestnaťvtovárnivyrábajúcejbicykle.Abyrodinaprekonalafinančnúkrízu,Jim,jeho bratajsestryvtejto firme vypomáhalitiež.Upratovalichodby,umývalizáchodyavynášaliodpadky.Aby tohonebolo málo,nežsa situáciaobrátilaklepšiemu, všetcibývali vjednej dodávke.







Šťastne zamilovaná Lucie Bíla prehovorila o svojich vzťahoch: "Muži pred ňou utekali!"
Speváčka Lucie Bílá (53) je momentálne šťastne zamilovaná do Radka Filipiho (36). No za svoj život si prešla aj obdobím kedy muži o ňu neprejavovali nejaký veľký záujem, dokonca pred ňou vraj utekali! Čítať ďalej
17 | 09 | 2019 | Ján Prokop





Demi Moore
UTIEKLA Z DOMOVA

Demi Moore / IMDb

Rodiskom tejto dlhovlasej nestarnúcej divy je Nové Mexiko. Ani ona to nemala ľahké! Svojho biologického otca nikdy nepoznala, pretože zmizol ešte skôr, ako sa predstaviteľka Molly Jensen z kultového filmu Duch, Demi Moore narodila. Ani náhradný mužský vzor a pestún sa moc neosvedčil, pretože bol ťažkým alkoholikom, ktorý na scestie závislosti priviedol aj matku herečky. Všetci traja potom pobývali v prívese, a to v kolónii najchudobnejších sociálnych prípadov. Jedného dňa už toho mala mladučká Demi dosť, zbalila si to najnutnejšie a utiekla. Nikdy sa nevrátila, a to aj cez to, že občas nemala ani na jedlo.









Prečo si Meghan a Harry tak príliš strážia svoje súkromie? Ako sa dá zvládať tak dlhodobá kritika?
Princ Harry a jeho manželka Meghan dlhodobo čelia kritike, že si ako verejné osoby, ktoré z veľkej časti žijú z verejných financií, až príliš strážia svoje súkromie. Kráľovský životopisec ale tvrdí, že pozná tragický dôvod, prečo sa vojvoda a... Čítať ďalej
16 | 09 | 2019 | Ján Prokop