Šťastne zamilovaná Lucie Bíla prehovorila o svojich vzťahoch: "Muži pred ňou utekali!"
17 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Speváčka Lucie Bílá (53) je momentálne šťastne zamilovaná do Radka Filipiho (36). No za svoj život si prešla aj obdobím kedy muži o ňu neprejavovali nejaký veľký záujem, dokonca pred ňou vraj utekali!


Spomína na to dodnes. Bola to totiž jej prvá veľká láska. "Bola som niekoľkokrát nešťastne zamilovaná. Začalo to už v prvej triede. Volal sa Jarda a milovala som ho asi do piatej triedy, lenže on ma nechcel. Bola som do neho totálny blázon a on predo mnou stále utekal. Teraz už by možno neutekal, ale už som bohužiaľ zadaná, "prezradila nám so smiechom Lucie, ktorej priateľ si pred časom nechal na biceps vytetovať jej podpis so srdiečkom. A nehovoriac o krúžkoch s diamantmi, ktoré obaja partneri nosia už niekoľko mesiacov na svojich prstenikoch.

Tajný sobáš Lucie Bílej? Na jej ľavej ruke sa objavil záhadný prsteň!
Speváčka poslednou dobou žiari ako slnko a milostné vyznania smerované jej partnerovi Radkovi Filipi sú takmer na dennom poriadku. Teraz si ale pozorný sledujúci mohli na Lucií Bílej všimnúť ešte jednu významnú zmenu. Čítať ďalej
01 | 08 | 2019 | Ján Prokop


Až do tejto doby mala Lucia na mužov vcelku smolu. V roku 1989 sa zoznámila s bývalou detskou hviezdou Tomášom Holým, ich vzťah ale po šiestich mesiacoch ukončila Tomášova autonehoda s následnou smrťou. Potom žila nejakú dobu s podnikateľom Petrom Kratochvílom, s ktorým má syna Filipa, avšak ani tu jej vzťah nevyšiel.

V roku 2002 sa nakrátko vydala za hudobníka Stanislava Penka, o štyri roky neskôr ešte za muzikanta Václava Noida Bártu, obe manželstvo však nemala dlhé trvanie. Nádejne to vyzeralo aj s prevádzkárom reštaurácie Petrom Makovička, lenže opak bol pravdou a po piatich rokoch prišiel rozchod.

Nezostáva než dúfať, že s Filipim to bude iné. Zatiaľ všetko ukazuje na to, že by to mohlo konečne vyjsť. "Láska je pre mňa dôležitá. Nie že by som sa pre ňu nechala zabiť ako trebárs Carmen, ktorú hrám, to by som teda ani náhodou neurobila, ale potrebujem vedieť, že ma má niekto rád a stojí za mnou," zverila sa Lucie sedmičke.

Karel Gott je na tom po zdravotnej stránke zjavne zle! Ruší všetky návštevy: Čo sa stalo?
Stav chorého speváka Karla Gotta sa môže zmeniť zo dňa na deň, čo dobre vedia aj priatelia, ktorí od neho dostali pozvanie na Bertramku. Na prijatie si teda budú musieť nejaký čas počkať, keďže Majstrovi sa podľa všetkého... Čítať ďalej
17 | 09 | 2019 | Ján Prokop