Slovenská tenistka Cibulková nevyzerá vo forme tak ako sme zvyknutý! Žeby otehotnela?
17 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Štyri mesiace už nehrala súťažný zápas. Tenistka Dominika Cibulková odkladá návrat na kurt kvôli problémom s achilovky. Podľa niektorých fanúšikov nehrá, pretože je tehotná. Aj z fotiek je zrejmé, že sa jej postava zmenila.


Jej vyšportované krivky sa guľatejú. Cibulková nehrala od 28. mája súťažný zápas a namiesto tenisu si dopraje odpočinok, ale zrejme aj pôžitkov v podobe dobrého jedla. "V týchto dňoch nie je ľahké obliecť ma sexy," napísala Dominika pod jeden svoj snímku na Instagramu a priživila tak špekulácie, že je naozaj tehotná.



Keď sa ju jeden z fanúšikov na sociálnej sieti narovinu opýtal, či je v očakávaní, a preto je ťažké ju obliecť, prišla vzápätí od tenistky aj odpoveď. "Je to preto, lebo sem pribrala," uviedla Cibulková. Pred tromi rokmi v rozhovore prezradila, že už by pomaly chcela byť matkou, ale ešte nenastala tá správna chvíľa. A čo teraz?

Trapas sa skončil smiechom: Speváčka Dara Rolins sa stala svedkom nečakaného incidentu! "Aj to sa stáva"
Populárna slovenská speváčka Dara Rolins sa stala svedkom a nepriamym účastníkom poriadneho trapasu! To, čo sa jej prihodilo, sa nedeje každý deň! Čítať ďalej
15 | 09 | 2019 | Ján Prokop