Slovenská speváčka Dara Rolins si zaslúžene užíva svoju slobodu! Veď posúďte sami
17 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Speváčka Dara Rolins (46) si zariadila presne taký život, aký si kedysi vysnívala. Osudu je vďačná za mnohé, avšak pracovne je najpyšnejšia je na to, že sa nemusí nikomu podriaďovať a je len na nej, aké ponuky prijme.


Dara je v znamení Strelca, a tak voľnosť a sloboda patria k jej životným postojom. "Tým, že som si svojím vlastným pánom - aj podľa nejakého svojho statusu, ktorý som si za tie roky v brandži vybudovala-, si môžem dovoliť vyberať si. Volím preto také projekty, spolupráca a vystúpenia, ktoré mi toľko nekomplikujú život a neberú mi toľko energie. Naopak získavam energiu späť, "priznala speváčka sedmičke.

"So všetkými, s ktorými spolupracujem, je moc pekné tráviť čas. Jediné, čo ma unavuje a štve, je cestovanie, ale bez toho to nejde. Som ako tradičný kočovník, bohužiaľ stále na cestách, pretože za prácou musím dochádzať," posťažovala si . Aj tak má ale Darina v povolaní jasne daný poriadok.



"Víkend mi začína väčšinou vo štvrtok, aj keď tento týždeň je to už streda. Mám nejakú módnu prehliadku v Brne, potom ideme do Košíc, potom na festival do Žamberka ... Robíme aj veľa svadieb, narodenín a osláv. Mne to vôbec neprekáža . je síce fakt, že napríklad pri svadbách je to veľmi nablízko a nie je tam ten odstup. Každý by ma chcel objímať a vymáčknuť zo mňa život, ale na druhú stranu je to vtipné a dojemné, "zverila sa s pokorou.

Trapas sa skončil smiechom: Speváčka Dara Rolins sa stala svedkom nečakaného incidentu! "Aj to sa stáva"
Populárna slovenská speváčka Dara Rolins sa stala svedkom a nepriamym účastníkom poriadneho trapasu! To, čo sa jej prihodilo, sa nedeje každý deň! Čítať ďalej
15 | 09 | 2019 | Ján Prokop