Karel Gott je na tom po zdravotnej stránke zjavne zle! Ruší všetky návštevy: Čo sa stalo?
17 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Stav chorého speváka Karla Gotta sa môže zmeniť zo dňa na deň, čo dobre vedia aj priatelia, ktorí od neho dostali pozvanie na Bertramku. Na prijatie si teda budú musieť nejaký čas počkať, keďže Majstrovi sa podľa všetkého priťažilo.


Karel Gott sa po tom, čo minulý týždeň oznámil, že trpí akútnou leukémiou, rozhodol pozvať vybraných priateľov k sebe domov na Bertramku . Pozvánku dostala napr. Marta Kubišová a nebola sama.

"Mali sme sa vidieť teraz cez víkend, ale bohužiaľ mi volala Ivanka, že to nejde, pretože je Karolovi zle," prezradil Blesku Majstrov dvorný kapelník Pavel Větrovec, ktorý chcel Gottovi odovzdať artefakty z festivalu Benátska, ktorého sa spevák nemohol zo zdravotných dôvodov zúčastniť. "Mám obe veci stále doma a stále čakám, až sa s Karlom stretneme," pokračoval hudobník.

http://www.hlavnydennik.sk/2019/09/16/karel-gott-sa-od-svojich-fanusikov-dockal-ohromnej-%e2%80%8b%e2%80%8bpomoci/

Hoci ho správa o Gottovom zdravotnom stave pochopiteľne nepotešila, Větrovec konečne oceňuje jeho prístup. "Som strašne veľa rád, že už sa Karel stará o seba a svoje zdravie a že si dal pracovnú pauzu. To už mal urobiť dávno, "povedal denníku narovinu.

Majster sa mal podľa programu zúčastniť tiež sobotňajšej charitatívnej akcie združenia Helppes, tento zbytočný risk ale nakoniec nepodstúpil. "Z dôvodu aktuálneho ochorenia Karla Gotta nemôže pán Gott vystúpiť v rámci akcie organizácie Helppes. Dôvodom je ohrozenie pána Gotta prípadnej infekcie. "oznámila Blesku hovorkyňa Aneta Stolzová.

Karel Gott sa fanúšikom poďakoval za podporu
Český spevák Karel Gott, ktorý nedávno potvrdil, že má leukémiu, sa poďakoval fanúšikom za podporu prejavenú na sociálnej sieti Facebook. Čítať ďalej
15 | 09 | 2019 | SITA