Predseda Ústavného súdu Slovenskej republiky sa dnes stretol s predsedníčkou Úradu na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky
10 | 09 | 2019 I TASR

Predseda Ústavného súdu Slovenskej republiky Ivan Fiačan sa dnes stretol s predsedníčkou Úradu na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky Soňou Pőtheovou.


Predmetom pracovného stretnutia bolo dodržiavanie ústavnosti pri ochrane pred neoprávneným zhromažďovaním, zverejňovaním alebo iným zneužívaním osobných údajov, a tiež anonymizácia a ochrana osobných údajov pri zverejňovaní súdnych rozhodnutí.

Predseda Ústavného súdu Slovenskej republiky a predsedníčka Úradu na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky sa dohodli na vzájomnej spolupráci.

"Slovensko ako predseda OBSE podporuje územnú celistvosť Gruzínska", tvrdí Lajčák
Slovensko, ktoré v súčasnosti predsedá Organizácii pre bezpečnosť a spoluprácu v Európe (OBSE), podporuje nezávislosť a územnú celistvosť Gruzínska v jeho medzinárodne uznaných hraniciach. Čítať ďalej
10 | 09 | 2019 | SITA


Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky bude v prípade potreby nápomocný zamestnancom Kancelárie Ústavného súdu Slovenskej republiky, poskytne im konzultácie v oblasti ochrany osobných údajov a metodicky ich usmerní pri spracúvaní osobných údajov.

TASR o tom informoval Tomáš Senaj z Odboru tlačového a informačného Kancelária Ústavného súdu SR.