Vojvodkyňa Meghan prezradila verejnosti svoj TAJNÝ plán: Chce ovládnuť internet!
08 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Vojvodkyňa Meghan už sa nemôže dočkať chvíle, kedy ľudia uvidia vydanie magazínu Vogue, na ktorom sa sama intenzívne podieľala. V štádiu príprav dokonca prišla s jedným naozaj šokujúcim nápadom.


Je to už viac ako mesiac, čo sa definitívne potvrdili špekulácie, že vojvodkyňa Meghan sa ujala role hosťujúcej editorky septembrového vydania magazínu Vogue. Veľa ľudí ju pred týmto angažmánom dopredu varovalo, rad poddaných naštvalo prijatie ponuky. No napriek tomu sa do práce vrhla celým srdcom.

Svedčia o tom aj najnovšie informácie, ktoré unikli zo zákulisia redakcie. "Aj keď ide o britskú verziu magazínu, Meghan chce, aby malo vydanie dosah aj do Spojených štátov. To je krajina, na ktorej jej záleží najviac, čo sa týka médií, "tvrdí zdroj britského denníka The Sun.

Poníženie Kráľovnej Alžbety? Meghan a Harry odmietli slávnostné pozvanie
Kráľovná Alžbeta zúri do nepríčetná. Vojvodkyňa Meghan odmietla pozvanie na Balmoral, údajne kvôli nízkemu veku malého syna Archieho. Sama však vzápätí nečakane odcestovala do Spojených štátov. Čo tam má v pláne? Čítať ďalej
07 | 09 | 2019 | Ján Prokop


Vojvodkyňa dokonca načrtla svoj tajný plán. V čom spočíva? "Na jednom mítingu povedala, že chce ovládnuť internet," prezradil informátor.

Podľa informácií denníka, Meghan k tomu dokonca využila PR agentúru Sunshine Sachs. S princom Harrym si ju najali, aby zlepšila ich obraz v očiach verejnosti .

Angažmán Meghan v redakcii Vogue musel byť schválený členmi kráľovskej rodiny, čo vraj napokon nebol žiadny problém. Všetci kvitovali predovšetkým jej prístup a snahu oslavovať rôznorodé spektrum silných ženských osobností. Názor ale stále môžu zmeniť, až uvidí výsledok.

Útek z Británie: Meghan a Harry prezradili pravdu o ich pláne. Čo ich k tomu viedlo?
Britská vojvodkyňa Meghan Markle tento rok odíde do Afriky. Na twitteri to napokon oficiálne potvrdil aj sám úrad britského vysokého komisára pre Afriku. Na rozdiel od predchádzajúcich plánov sa ale všetko uskutoční trochu inak! Čítať ďalej
06 | 09 | 2019 | Ján Prokop