Poníženie Kráľovnej Alžbety? Meghan a Harry odmietli slávnostné pozvanie
07 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Kráľovná Alžbeta zúri do nepríčetná. Vojvodkyňa Meghan odmietla pozvanie na Balmoral, údajne kvôli nízkemu veku malého syna Archieho. Sama však vzápätí nečakane odcestovala do Spojených štátov. Čo tam má v pláne?


Kráľovná Alžbeta si to od princa Harryho a jeho ženy Meghan pekne odniesla v jednom z najcitlivejších miest. Pár "zo Sussexu" totiž odmietol pozvanie na kráľovnin obľúbený zámok Balmoral , ktorý je jej letným sídlom. Aby toho nebolo málo, vojvodkyňa zasadila panovníčke ďalší úder.

V čase, keď mala byť v Škótsku, neplánovane odcestovala do New Yorku. Upozornil na to britský denník The Sun. Meghan sa totiž rozhodla podporiť dobrú kamarátku, tenistku Serenu Williamsovú , v záverečných kolách grandslamového US Open.

"Vojvodkyňa premýšľala, že odletí podporiť Serenu, od chvíle, čo zvíťazila vo štvrtkovom štvrťfinále. Ponocovala až do skorých ranných hodín a sledovala jej postup do semifinále. Po víťazstve si povedala, že pôjde, "prezradil zdroj listu.

Meghan cestuje bez akýchkoľvek podriadených, avšak s výnimkou vlastnej kráľovskej ochranky, ktorá ju musí sledovať na každom kroku. "Je nadšená, že môže podporiť kamarátku a potom sa vrátiť," dodal zdroj.

Poddaní ale pravdepodobne nebudú mať pre rokovanie Meghan pochopenie, pretože paru vyčítajú odmietnutie pozvánky na Balmoral, ktoré Harry a Meghan vysvetľovali nízkym vekom syna.

Útek z Británie: Meghan a Harry prezradili pravdu o ich pláne. Čo ich k tomu viedlo?
Britská vojvodkyňa Meghan Markle tento rok odíde do Afriky. Na twitteri to napokon oficiálne potvrdil aj sám úrad britského vysokého komisára pre Afriku. Na rozdiel od predchádzajúcich plánov sa ale všetko uskutoční trochu inak! Čítať ďalej
06 | 09 | 2019 | Ján Prokop