Dominika Gottová prehovorila o svojom probléme: "Kvôli otcovi som pila potajomky" Čo sa udialo?!
06 | 09 | 2019 I Ján Prokop

V odhodlaní skoncovať so závislosťou na alkohole a liekoch podporuje Karel Gott (80) svoju najstaršiu dcéru. Keby videl Dominiku (46) s pohárom, zničilo by ho to. Tá až teraz priznala, že kvôli nemu píla potajomky!


Dominika bola s fínskym manželom Timom Tolkkim (53) v Česku na konci júla, keď prileteli Slávikovi dodatočne popriať k 80. narodeninám. "Pred ockom som sa držala, alkohol som nepila, len džús. Potom som si dala v meste víno. " zverila sa Blesku. "Vždy sa hneval, keď som si dala alkohol v jeho prítomnosti," povedala najstaršia Gottova dcéra. "Skončím s tým a bude zasa dobre," uisťuje.

Práve vďaka tomu, že v júli priletela domov, sa Karlovi podarilo ju presvedčiť, aby svoj problém začala riešiť. "Pán Gott s manželkou Ivanou sú jej v jej snahe riešiť svoj problém oporou a veria, že Dominika pri svojom presvedčení zostane a liečbu čo najskôr začne," povedala hovorkyňa rodiny Aneta Stolzová (37).

Toho, že sa s Dominikou niečo deje, si za posledné dva roky všimol každý, kto s ňou prišiel do styku. Kvôli tomu, že výrazne pribrala, sa začala ukrývať pred svetom. Prestala na sociálnych sieťach zverejňovať aktuálne fotky, odmietla dokonca vystúpiť v dokumente Olgy Špátovej (35) o živote slávneho otca.

Až keď ju Blesk počas júla navštívil v Helsinkách, kde s manželom žije, rozhodla sa po rokoch ukázať verejnosti."Pribrala som za posledné roky tridsať kíl, ale už mám niečo dole," priznala Blesku otvorene. Krátko nato odletela do Prahy, kde sa nechala od otca presvedčiť, že sa pôjde liečiť. A tiež nakoniec natočila rozhovor pre chystaný dokument.

Alkoholizmus sa nevyhýba žiadnej spoločenskej skupine. Až 60% liečených alkoholičiek je vo veku 36-55 rokov, 14% sú seniorky nad 60 rokov. Ženy mladšie 35 rokov sú často zároveň závislé aj na drogách a liekoch, niektoré trpeli aj poruchou príjmu potravy.

Závislosť na alkohole a liekoch: Gottova dcéra Dominika vyšla s pravdou von. "Budem sa liečiť!"
Pravda vyšla najavo! Dominika Gottová (46) si priznala problém a rozhodla sa, že začne liečbu svojej závislosti na alkohole a liekoch. Presvedčil ju k tomu sám otec Karel Gott (80), ktorému dlho robila vrásky na tvári. Čítať ďalej
04 | 09 | 2019 | Ján Prokop