Meghan Markle roznáša hanlivé klamstvá o svojom otcovi. To čo prezradil vás poriadne prekvapí!
02 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Už je to viac ako rok, čo Meghan Markleová (38) popretŕhala vzťahy so svojím otcom Thomasom Markle (75). Ten sa opakovane so svojou dcérou snažil nadviazať kontakt, ale márne. Dúfal, že sa všetko spraví po narodení vnuka Archieho, avšak Vojvodkyňa a Vojvoda zo Sussexu s ním odmietajú hovoriť. Meghan vraj naopak miesto toho, aby sa snažila urovnať vzťahy s otcom, na neho útočí a šíri klamstvá! Pri jednom z prejavov uviedla, že si školné na univerzite hradila sama, čo údajne ale nebola vôbec pravda. 


V máji minulého roka sa na hrade Windsor konala svadba princa Harryho a bývalej herečky Meghan Markleovej. Kráľovskej svadbe predchádzalo pár dramatických udalostí, ktoré hlavne spôsobila rodina Meghan. Jej otec Thomas Markle mal predať svoje fotografie novinárom. Kvôli škandalóznym snímkam sa dokonca pohádal s princom Harrym.

"Oslovila ma agentúra, ktorá mi tvrdila, že by to bol dobrý spôsob, ako zlepšiť môj obraz u verejnosti, pretože tlač ma prezentovala ako nejakého bezdomovca. Bola to obrovská chyba. Chcel som sa za to ospravedlniť kráľovskej rodine verejne, ale Meghan a Harry mi povedali, nech to nerobím. Tak som písal Jasonovi Knauf ktorý bol vtedy Harryho a Meghanin tlačový hovorca, a spýtal som sa ho, čo by som mal povedať? Povedal som, že sa chcem ospravedlniť kráľovnej a kráľovskej rodine a že som nechcel spôsobiť žiadne škody. To ospravedlnenie sa nikdy nedostalo von. Neviem prečo, " povedal pre Daily Mail.

Meghan terčom útokov! Jej blízky majú o ňu strach
Britská vojvodkyňa Meghan sa už niekoľko mesiacov stáva terčom ostrých výpadov zo strany verejnosti aj médií. To si všímajú jej blízki, ktorí majú o vojvodkyňu strach! Čítať ďalej
30 | 08 | 2019 | Ján Prokop


Od svadby Meghan so svojím otcom nehovorila. Markle pre Daily Mail uviedol, že v očiach verejnosti je otcom, ktorý sa nestará o svoju dcéru. Markle však podľa svojich slov mal so svojou dcérou výborné vzťahy. Jej priatelia vraj na neho opakovane prostredníctvom médií útočia, bez toho, aby poznali celú pravdu.

"Ľudia, ktorí ma nepoznajú, ma súdia. Noví prominentní priatelia mojej dcéry nemajú žiadne právo o mne hovoriť, kým ma nepoznajú, "  uviedol. Meghan ho vraj úplne odstrihla zo svojho života, ako by vôbec neexistoval. Pri príhovore na ostrove Fidži uviedla, že si platila sama školné na Severozápadnej univerzite, čo je súkromná univerzita v Spojených štátoch, kde školné dosahuje 200 tisíc dolárov.

"Ospravedlňujem sa, ale to je úplná lož. Platil som každý cent jej školného a môžem to dokázať bankovými výpismi. Platil som za jej výlety do Španielska a Anglicka. Platil som za jej stáž v Argentíne, " dodal s tým, že navyše svoju dcéru podporoval aj vtedy, keď bola schopná si za všetko platiť sama.

Markle dúfal, že po narodení Archieho sa ich vzťahy zlepšia, avšak Meghan mu neposlala ani fotku novorodeného synčeka. "Samozrejme, som sklamaný, že nevidím Archieho. Dúfal som, že keď sa Meghan stane mamou, tak znovu nadviažeme kontakt, "  uzavrel.

Kritika z každej strany, Kate a William zasadili pod pásový úder. Meghan si z toho ťažkú hlavu nerobí!
Kritika princa Harryho a jeho americkej manželky Meghan kvôli súkromnými letom ďalej pokračuje, experti vrtajú do páru na každom kroku. Reakcia vojvodkyne ale pravdepodobne veľa ľudí zaskočí. Čítať ďalej
25 | 08 | 2019 | Ján Prokop