Herečka Viki Ráková skolabovala na scéne pri natáčaní novej epizódy seriálu (Susedia)! Čo sa stalo?
02 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Herečka Viki Ráková ktorá onedlho bude šťastnou dvojnásobnou mamičkou, sa v poslednej dobe pred kamerami naozaj nešetrila.






Po tom, ako Viki Ráková na jar oznámila radostnú novinku, vyšli na povrch obavy, ako bude pokračovať natáčanie úspešného markizáckeho sitkomu Susedia. Tvorcovia došli k záveru že herečkino tehotenstvo ďalej skrývať nebudú, a využili to v prospech seriálu. Viki teda nové epizódy Susedov začala natáčať aj vo vyššom štádiu tehotenstva. „Keďže Vikino tehotenstvo je bezproblémové, herečka nepožadovala na nakrúcaní žiadne výnimky a statočne hrala presne podľa scenára,” uviedla pre Topky PR manažérka Ľudmila Ráceková.

Viki teda na placi podala náročný výkon. Hneď v prvej epizóde totiž musí čeliť nielen kolegom Andymu Krausovi či Petrovi Marcinovi, ktorí sa na ňu lepia, ale dokonca skončila aj na nosidlách záchranárov. „Takisto si „odrozčuľovala“ a odkričala všetky napajedené monológy,” dodala Ráceková. Našťastie, všetky predpísané scény sa vydarili bez problémov, a diváci, ktorí čakali na novú sériu sitkomu, si tak už dnes môžu pozrieť, ako to celé dopadlo.

Keďže termín pôrodu je už skutočne za dverami, sympatická herečka už pred kamerou nezarezáva. Vyzerá to však tak, že do práce sa vráti už pár mesiacov po pôrode. „Tvorcovia dali Viki dlhú prestávku v nakrúcaní. Naposledy nakrúcala 2. júla a na pľac sa vráti až neskoro na jeseň,” dozvedeli sme sa.

Vypočuli troch svedkov v daňovej kauze Zoltána A., obvineného v prípade Kuciak
V daňovej kauze Zoltána A., ktorý je obvinený v prípade vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho partnerky, dnes Okresný súd Bratislava V vypočul troch svedkov. Čítať ďalej
02 | 09 | 2019 | SITA