Českí mladomanželia sa fotili vo vode Štrbského Plesa. Vyslúžili si peknú vlnu kritiky!
01 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Poriadny rozruch na slovensku spôsobila dvojica novomanželov, ktorí vo svadobných šatách vliezli do Štrbského plesa. To je však prísne zakázané! Objavila sa navyše informácia, že to mali byť Česi ...


Svadobné fotografie majú byť romantické a nezabudnuteľné. K tomu priamo nabáda panenská príroda okolo Štrbského plesa vo Vysokých Tatrách na Slovensku. Na to aby si jazero zachovalo svoju priezračnú vodu a krásu, je zakázané sa v ňom kúpať. Jazero je pod ochranou TANAP a ak niekto poruší zákaz, čaká ho pokuta.

Prísny zákaz však ignorovala dvojica novomanželov, ktorí do Štrbského plesa vliezli vo svadobných šatách. "Ide o porušenie legislatívy. Keby boli pristihnutý pri čine, každá osoba zaplatí na mieste pokutu 66 eur, " vysvetlil denníku Plus Jeden Deň Pavol Majko zo Správy TANAP.

Fotografie ženícha a nevesty sa objavila na sociálnej sieti. Novomanželia si však miesto obdivu a chvály vyslúžili poriadnu spršku kritiky. "Strašné, takto si vážiť prírodu. Ak to ukážu svojim potomkom, zbohom, planéty, " stojí v jednom komentári.

 

Screenshot Plus Jeden Deň


Nakoniec sa však ukázalo, že ženích a nevesta nie sú skutoční novomanželia. Podľa informácií Plus Jeden Deň boli najatí českou firmou, ktorá predáva bakteriálne výrobky. Tá sa navyše mala vo februári zapojiť do vyčistenia jazera. "V našom poslednom článku vás oboznámime o tom, ako sme pomohli vyčistiť Štrbské pleso a čo všetko stálo za tým, aby bolo možné kochať sa nielen krásnou tatranskou prírodou, ale aj priezračnou vodou v jazere," stojí podľa denníka na ich stránkach.

Ich vyjadrenie však zrejme neobmäkčilo ani správcu parku. "Podstúpi to inšpekcia životného prostredia," dodal Majko.

VIDEO: Záber z kamery pri ktorom vám stuhne krv v žilách! Žena sa bojí vyjsť z vlastného domu!
Po desivom zážitku sa bojí vyjsť prednými dverami zo svojho domu. Andi Stuart-Bishopová z Virgínie neverila vlastným očiam, keď uvidíte video z jej zvončekovej kamery, zamrazí vás... Čítať ďalej
01 | 09 | 2019 | Ján Prokop