Karel Gott sa po zdravotných problémoch regeneruje v prírode aj so svojimi najbližšími.
31 | 08 | 2019 I Ján Prokop

Chorobami sužovaný spevák Karel Gott sa konečne ukázal fanúšikom, no len krátko predtým vydesil ďalšou návštevou nemocnice. Od lekárov si mal údajne vypočuť jasné a stručné odporúčania. Čo im musel mnohonásobný Zlatý slávik sľúbiť?


Karel Gott sa tento týždeň konečne pochválil novými snímkami , na ktorých pózuje pri majestátnom strome v okolí severočeskej dediny Doubice, kde má chalupu. Ako však vychádza najavo, ešte pred pár týždňami by takéto fotografie vôbec nemohli vzniknúť.

"Doktori odporúčali jak Karlovy tak Ivane aby po zápale pľúc nikam neodchádzali a sú v Prahe na dosah. Karel nemal dobré výsledky krvi , a preto sa o neho všetci báli, "povedal pre Aha! zdroj z okolia manželov Gottových s tým, že momentálne už je zdravotný stav mnohonásobného Zlatého slávika o poznanie lepšie.

To ale neznamená, že o svojom zdraví Gott nemusí konzultovať s odborníkmi. Karlova hovorkyňa Aneta Stolzová potvrdila denníku, že naďalej dochádza na pravidelné ambulantné vyšetrenia. Legenda českej populárnej hudby sa okrem lekárov môže oprieť aj  o podporu rodiny aj najbližších priateľov.

Karel Gott a jeho majetok: Koľko má peňazí na účte?
Karel Gott si kvôli zdravotným problémom dáva pauzu od koncertovania, ktoré bolo odjakživa hlavným zdrojom jeho príjmov. S manželkou Ivanou sa pred rokmi poistili založením nového biznisu. Čítať ďalej
26 | 08 | 2019 | Ján Prokop