Hollywoodska hviezda Ryan Reynolds si užíva spolu so ženou život plný humoru. Dôkazom toho sú fotky na ktorých im úsmev na tvári nechýba
28 | 08 | 2019 I Ján Prokop

Momentálne jeden z najpopulárnejších hollywoodskych hercov Ryan Reynolds, je známy aj tým, aký má skvelý zmysel pre humor. Niet divu, že dostáva väčšinou filmové postavy, ktoré sú vtipné.


Medzi najznámejšie patrí komiksový film Deadpool, za ktorý si vyslúžil nomináciu na Zlatý glóbus v kategórii Najlepší mužský herecký výkon vo filme. Prednedávnom si zahral hlavnú úlohu aj v snímke Detektív Pikachu, kde zapožičal hlas známemu rozkošnému Pokémonovi.

Herec je od roku 2012 ženatý s Blake Lively, ktorá je uznávanou herečkou. Vychovávajú spolu štvorročnú dcéru James a dvojročnú Inez, pričom tretie bábätko je už na ceste.Dvojica je taktiež známa tým, že si na sociálnych sieťach zanechávajú humorné odkazy a príspevky.

Keď ide o vtipkovanie, nepoznajú hranice a pokojne si vystrelia jeden z druhého. Ryan opäť nesklamal fanúšikov, keď svojej žene k jej 32. narodeninám zagratuloval naozaj vtipným spôsobom. Na svojom Instagramovom profile zverejnil ich spoločné fotky, na čom by, samozrejme, ešte nebolo nič čudné.

Fotky však patria medzi tie, ktoré väčšinou ženy nedávajú na verejnosť. Sú to snímky, keď sa Blake netvári až tak šarmantne. Možno by sa veľa žien pri tomto skutku na svojho drahého nahnevalo, ale Blake to berie s nadhľadom.

Keď sa pozriete na ich kontá na sociálnych sieťach, uvidíte, že jeden z druhého si strieľajú jedna radosť. Nie nadarmo sa hovorí, že humor by nemal chýbať zo vzťahu. A u nich dvoch to veru nechýba.

Prekliknite si fotky, ktoré oddaný manžel Reynolds pridal na Instagram a pochopíte, že humor mu naozaj nie je cudzí. Na fotkách je vidno že úsmev na tvári im nechýba.





VIDEO: Ruský Rolls Royce vzbudzuje na cestách rešpekt. V Moskve otvorili predajňu ruských automobilov!
Luxusný Rolls Royce posunul latku naozaj vysoko. Model Aurus Senat vyjde milovníkov aut dobrých 18 miliónov rubľov, teda v prepočte asi 245-tisíc eur. Čítať ďalej
28 | 08 | 2019 | Ján Prokop