KRIMI: Pátra po troch hľadaných osobách z Ružomberka
27 | 08 | 2019 I SITA

Polícia pátra po 36-ročnom Alexandrovi Puškovi z Ružomberka. Ako agentúru SITA informovala Nikola Kováčová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, nezvestný je hľadaný od 10. júla, Okresný súd Žilina na neho vydal príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody.


„Hľadaný sa úmyselne skrýva, keďže vie, že ho hľadá polícia,“ informovala Kováčová.

Polícia tiež pátra po nezvestnom 24-ročnom Lukášovi Mirjanskom z Ružomberka, ktorý je hľadaný od 19. júna. Okresný súd Ružomberok na neho vydal príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody. „Hľadaný sa úmyselne skrýva, keďže vie, že ho polícia hľadá,“ priblížila Kováčová.

Tretím hľadaným z Ružomberka je 27-ročný Jakub Starinský. Ten je nezvestný od 5. augusta, pričom príkaz na jeho zatknutie vydal Okresný súd Košice I. „Starinský sa tiež úmyselne skrýva,“ objasnila Kováčová.

Akékoľvek informácie o hľadaných je možné oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek oddelení policajného zboru alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke policajného zboru.

KRIMI: Mladík jazdil po Trenčíne 116-kilometrovou rýchlosťou
O 66 kilometrov za hodinu prekročil maximálnu povolenú rýchlosť 21-ročný vodič automobilu značky BMW na Štefánikovej ulici v Trenčíne. Policajti mu uložili najväčšiu možnú pokutu. Čítať ďalej
26 | 08 | 2019 | TASR