Kritika z každej strany, Kate a William zasadili pod pásový úder. Meghan si z toho ťažkú hlavu nerobí!
25 | 08 | 2019 I Ján Prokop

Kritika princa Harryho a jeho americkej manželky Meghan kvôli súkromnými letom ďalej pokračuje, experti vrtajú do páru na každom kroku. Reakcia vojvodkyne ale pravdepodobne veľa ľudí zaskočí.


Princ Harry a vojvodkyňa Meghan, ktorí sami seba považujú za bojovníkov proti zmene klímy, si nasadili na palubu súkromného tryskáča. Priatelia ich hájili slovami, že sa pár obáva o svoju bezpečnosť, to však netušili, že im podpásovku zasadia princ William a jeho žena Kate .

Budúci kráľ s manželkou a tromi deťmi využili na cestu z Norwichu do Aberdeenu bežný let za necelých 350 eur. "Kontrast medzi Williamom a Kate, ktorí cestujú nízkonákladovo do Škótska, a medzi Harry a Meghan, ktorí používajú súkromný tryskáč, nemôže byť väčší," rypol si expert Phil Dampier. Ďalší odborník vyvrátil, že by im pri bežnom lete hrozilo nebezpečenstvo.

Ošiaľ, ktorý vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu svojím štýlom cestovania vyvolali, ich však evidentne nijako nevzrušuje. Svedčia o tom najnovšie informácie od ľudí z okolia princa Harryho a jeho ženy Meghan.

Americká vojvodkyňa vraj kritiku hádže za hlavu. "Nestráca čas kvôli kriku okolo privátnych tryskáčov," uviedol informátor Vanity Fair. "Je presvedčená, že je to búrka, ktorá sa čoskoro preženie. Sústredí sa na zaujímavejšie veci, "dodal ďalší zdroj. Experti sa každopádne zhodujú, že by si Meghan s Harrym mali celú záležitosť nechať prejsť hlavou.

Meghan a Harry sa rozhodli opustiť Britániu! Kritika z každej strany, pomocnú ruku im podal Elton John
Britský princ Harry a vojvodkyňa Meghan v posledných týždňoch zápasili s masívnou kritikou kvôli svojmu povrchnému postoju k záchrane planéty. Hoci si budujú úlohu ochrancov Zeme a humanitárnych dobrovoľníkov, v skutočnosti sami robia opak. Vďaka... Čítať ďalej
24 | 08 | 2019 | Ján Prokop