Beckhamovci si užívajú rodinnú dovolenku v Taliansku. Čo prezradili zábery?
25 | 08 | 2019 I Ján Prokop

Bývalý futbalista David Beckham si užíva život na plne obrátky, s manželkou Victoriou a deťmi si vyrazil na dovolenku do Talianska. Vyskúšali vodné športy aj súkromnú hodinu jogy a fanúšikom neuniklo, že vyzerajú veľmi spokojne. Informoval server TheSun.co (Fotky a videá).


Napriek tomu, že sú všetci členovia slávnej rodiny okrem najmladšej dcéry Harper pracovne vyťažení, našli si čas na to, aby si šli všetci spolu oddýchnuť do Talianska. Túto krajinu totiž zbožňujú a vracajú sa do nej pravidelne každý rok. Tentoraz okrem oddychu skúšajú aj vodné športy a jogu. Z dovolenky pridávajú na sociálne siete jednu fotku za druhou a pozorným fanúšikom udrela do očí najmä jedna vec. Rodinka vyzerá spokojnejšie ako kedykoľvek predtým. „Vaša rodina je naozaj veľmi pekná. Je úžasné vidieť, akí ste si blízki,“ napísala pod Victoriinu dovolenkovú fotku jedna fanúšička.

ŠPORT: Vuelta sa začala tímovým triumfom Astany, ale aj pádom tímu Jumbo-Visma
Tímová časovka na úvod 74. ročníka pretekov Vuelta a Espaňa sa v prístavnom meste Torrevieja trochu prekvapujúco stala korisťou Astany. V drese kazašského tímu ako prvý preťal cieľovú čiaru Kolumbijčan Miguel Ángel López a stal sa prvým nositeľom... Čítať ďalej
25 | 08 | 2019 | SITA