Hollywood v šoku! Angelina Jolie sa zbláznila? Svoje deti núti aby vyzerali ako chudobní
21 | 08 | 2019 I Ján Prokop

Len pred niekoľkými týždňami preletela správa americkým bulvárom o tom, že život hollywoodskej hviezdy Angeliny Jolie údajne visí na vlásku! Je vychudnutá na kosť a jej telo navyše vraj melie z posledného! A ako by to nestačilo, teraz k tomu navyše núti aj svoje deti!


Tvrdia to aspoň niektoré americké magazíny. Správu o vážnom zdravotnom stave slávnej herečky priniesol časopis NW. Ten uviedol, že Angelina natáča v Novom Mexiku a je úplne ponorená do svojej práce. Namiesto toho by sa podľa zdroja časopisu mala sústrediť na svoje zdravie.

Údajne sa totiž živí iba vodou s citrónom a prejavuje sa to na jej zdravotnom stave. Angelina má mať vážne choré kosti a zvádzať takmer boj o život. To údajne potvrdzuje aj správa magazínu National Enquirer, ktorý uviedol, že Angelina nechala odkázať svoj majetok svojmu najstaršiemu synovi.

Angelina Jolie nevylučuje svoj vstup do politiky
Londýn 28. decembra (TASR) - Americká herečka Angelina Jolie naznačila, že uvažuje nad vstupom do politiky a dokonca aj nad možnosťou kandidovať na post prezidentky USA. Informoval o tom v piatok webový portál britského denníka The Daily... Čítať ďalej
28 | 12 | 2018 | TASR


Ďalší zdroj tiež tvrdí, že Jolie bola "vyčerpaná a podvyživená", ale bola nespokojná s tým, že musela absolvovať lekárske testy "a odmietla prezradiť ich výsledky". Na chvíľu vraj síce začala jesť, potom sa údajne vrátila k svojim starým zvykom a v hladovaní pokračuje.

Lekári mali Angeline dokonca povedať, že ak nezačne jesť, čoskoro zomrie! Hrozí jej vraj totiž ochorenie kostí a dokonca aj zlyhanie vnútorných orgánov, pokiaľ bude takto ďalej pokračovať. Lenže herečka o niečom takom nechce ani počuť!

Všetko vyššie uvedené je samozrejme holý nezmysel a vyvrátil to server Gossip Cop, očividne ale nie na dlho. Objavila sa totiž úplne nová informácia, ktorá oproti vyššie uvedeným pôsobí ešte desivejšie.

Magazín Globe totiž priniesol správu o tom, že slávna herečka núti svoje deti, aby vyzerali ako chudobný! Údajne majú nosiť len oblečenie z druhej ruky a jesť len lacné jedlá.

Na programe dňa tak údajne majú napríklad polievky z plechovky alebo párky v rožku. Ich oblečenie navyše musí vraj vyzerať ako použité a obnosené, ideálne aj niekde poškodené.

Gossip Cop sa opäť vložil do akcie a zistil, či je nová informácia o herečke pravdivá. Od zdroja z jej blízkosti zistil, že nie. Angelina sa o svoje deti stará a nenúti ich ani do lacnej a mnohokrát nezdravej stravy, ani nosiť použité oblečenie.

ŠOK: Jennifer Aniston a bitka s Angelinou Jolie? Scéna ako z amerického filmu!
Svetoznáme Hollywoodske hviezdy, Jennifer Aniston a Angelina Jolie nemajú spoločnú len hereckú kariéru, ale aj muža o ktorého priazeň medzi sebou bojovali. Momentálne sa tieto dve rivalky kvôli Bradovi Pittovi majú poriadne v zuboch! Informáciu... Čítať ďalej
07 | 08 | 2019 | Ján Prokop