Meghan Markle znova tehotná? Fanúšikovia sú v očakávaní!
20 | 08 | 2019 I Ján Prokop

Meghan Markle a jej manžel princ Harry sa stali rodičmi iba pred tromi mesiacmi, kedy sa narodil ich syn Archie Harrison. Napriek tomu sa špekuluje o tom, že vojvodkyňa zo Sussexu je znova tehotná!


Malý Archie sa narodil 6. mája. Britský bulvár už píše, že vojvodkyňa zo Sussexu by mohla čoskoro znovu otehotnieť - ak už teraz bábätko nečaká! Meghan a Harry tvrdia, že by chceli dve deti, termín ale nespresnili. Informoval server express.co

Harry a Meghan ako ochrancovia prírody? Ich výletné radovánky protirečia ich názoru
Meghan a Harry, bojovníci za ochranu planéty zanechali za sebou veľkú uhlíkovú stopu .A to hneď dvakrát po sebe v rozmedzí niekoľkých dní. Cestovanie súkromným tryskáčom je totiž pohodlnejšie než let bežnou linkou ... Čítať ďalej
18 | 08 | 2019 | Ján Prokop


Kráľovská autorka Katie Nichollová vysvetľuje že princ Harry a Markle sú "milujúci rodičia" a čo skoro chcú Archiemu dať súrodenca. "Pre Archieho chcú súrodenca, takže sa možno budúci rok dočkáme od Meghan a Harryho ďalšieho radostného oznámenia," predvída.

Navyše dodala, že hovoriť o druhom dieťati teraz je možno trochu predčasné. "blízke zdroje kráľovského páru mi povedali, že naozaj by radi mali veľkú rodinu," prezradila Nichollová.

Kráľovskí stávkari si ale myslia niečo iné! Podľa nich by mohol kráľovský pár oznámiť druhé tehotenstvo už v tomto roku. Briti sú totiž presvedčení, že ak vojvodkyňa zo Sussexu ešte nie je tehotná, tak veľmi skoro bude!

Stávková spoločnosť Ladbrokes uviedla, že v poslednej dobe prišiel rad stávok, že princ Harry a Meghan do konca roka 2019 oznámia, že čakajú ďalšie bábätko! Aj preto bookemakeri znížili kurz z 1: 8 na 1: 3.

Meghan a Harry budú známi ako gróf a grófka z Dumbartonu, v pláne majú cestu do Škótska
Princ Harry a Meghan majú týchto dňoch na pláne cestu na škótsky zámok Balmoral, letné sídlo kráľovnej Alžbety. Práve panovníčka sa mala postarať o to, že jej vnuk s manželkou dostanú iný titul a nebudú iba "zo Sussexu". Informoval server... Čítať ďalej
12 | 08 | 2019 | Ján Prokop