22 rokov od smrti Diany, čo sa dialo krátko pred smrťou?
20 | 08 | 2019 I Ján Prokop

Od smrti lady Diany uplynie za pár dní 22 rokov. Hoci ju verejnosť milovala, sama bola vnútorne utrápená. Mala krátko po rozvode a poslední ľudia, ktorí sa s ňou stretli, tvrdili, že sa to na nej psychicky podpísalo.


Šéfredaktorka magazínu Vogue Anna Wintour nedávno zaspomínala na posledné stretnutie s princeznou Dianou. Hoci žiarila v slušnom oblečení, no pohľad to vraj nebol moc pekný. Princezná na tom bola psychicky dosť zle.

Tento rok v auguste to už bude 22 rokov, čo bývalá manželka britského následníka trónu, princezná Diana, tragicky zahynula. Jeden mesiac skôr, sa s Dianou na pracovnom obede zišla šéfredaktorka magazínu Vogue Anna Wintour, bez toho aby Lady vôbec niečo tušila. Zaspomínala na to, ako sa vtedy princezná Diana cítila.

Harry a Meghan ako ochrancovia prírody? Ich výletné radovánky protirečia ich názoru
Meghan a Harry, bojovníci za ochranu planéty zanechali za sebou veľkú uhlíkovú stopu .A to hneď dvakrát po sebe v rozmedzí niekoľkých dní. Cestovanie súkromným tryskáčom je totiž pohodlnejšie než let bežnou linkou ... Čítať ďalej
18 | 08 | 2019 | Ján Prokop


Bola vtedy vraj veľmi osamelá, čo bolo očividné predovšetkým z toho, ako nešťastne znela, keď hovorila. Napriek tomu zanechala na novinárku z módneho časopisu veľký dojem, pretože mala na sebe dokonalý kostým značky Chanel v mätovej farbe.

Wintour obedovala s Dianou v hoteli Four Seasons. "Dlho hovorila o tom, ako osamelo sa cíti. A tiež príšerne osamelo vyzerala, "zaspomínala šéfredaktorka magazínu Vogue v rozhovore s Tinou Brownovou.

Reč prišla aj na jej synov Williama a Harryho. "Hovorila o nich s takou láskou," vrátila sa Wintour späť v čase. Z osobnej skúsenosti vraj dokáže konštatovať, že Diana žila predovšetkým pre nich. Bohužiaľ už nie moc dlho.

"Myslím, že súčasťou jej popularity po celom svete bolo to, ako dobre vedela vychádzať s novinármi." "Dokázala sa na nich naladiť a skôr ich vítala, než odmietala. Bola prvou členkou kráľovskej rodiny, ktorá vedela médiá využiť vo svoj prospech, " Wintour ma v tom jasno. Informoval server etonline.com.

Foto z miesta činu tragickej nehody...

sky news


Meghan a Harry budú známi ako gróf a grófka z Dumbartonu, v pláne majú cestu do Škótska
Princ Harry a Meghan majú týchto dňoch na pláne cestu na škótsky zámok Balmoral, letné sídlo kráľovnej Alžbety. Práve panovníčka sa mala postarať o to, že jej vnuk s manželkou dostanú iný titul a nebudú iba "zo Sussexu". Informoval server... Čítať ďalej
12 | 08 | 2019 | Ján Prokop