Smutná správa o manželke Jiřího Krampola: Už skoro nič nevníma, má vážne poškodený mozog?
19 | 08 | 2019 I Ján Prokop

Čo nesúvisí s fajčením, ako by ani nebolo. Hanka Krampolová myslí len na cigarety, na nič iné. Krabička po prinesení musí hneď pod zámok. Z bohnickej liečebne unikli smutné správy. Žena herca Jiřího Krampola trpí.


Sám Krampol je z toho smutný. "Nepovie mi ani ahoj, ale hneď chce ísť fajčiť," posťažoval si herec a dablér.

Nepreháňal. Podľa očitého svedka Hanka len leží a očami hypnotizuje ručičku hodín, aby bežali rýchlejšie. "Na fajčenie je v liečebni rozpis," prezradil Blesku dobre informovaný zdroj priamo z Bohnic.

Felix Slováček otočil: Manželka sa bojí, že ju chce zbaviť svojprávnosti!
Felix Slováček oznámil pred niekoľkými dňami, že svoju manželku Dagmar Patrasovú chce kvôli nadmernému užívaniu alkoholu zbaviť svojprávnosti. Tá narážala na to, že sa jedná o jeho snahu zmocniť sa spoločného majetku a prezradila, že mu lekári... Čítať ďalej
15 | 08 | 2019 | Ján Prokop


"Medzi jednotlivými cigaretami musia uplynúť najmenej dve hodiny. S pacientom ide vždy sestra, ktorá na neho dohliada, " spresnil. Škatuľky s vytúženými cigarami majú zamknuté na sesterskej izbe v stole.

Podľa človeka, ktorý sa s Krampolovou osobne stretol, chce Hanka stále domov. "Myslím, že si neuvedomuje, že sa má vyliečiť. A že to nebude otázka týždňov, ale skôr mesiacov. Hovorí o cigarete a o tom, že ide na konci augusta domov. Nečíta, nepozerá na televíziu, " opísal situáciu. Sám Krampol nechce už o žene nič zverejňovať. "Hanička musí mať pokoj na liečbu," upozornil.