Komentár Arpáda Németha: Kočnerove opičky
16 | 08 | 2019 I Arpád Németh

Dehonestujúci výraz „moja opička“, ktorým Marián Kočner nazval vo svojej komunikácii s Alenou Zsuzsovou štátnu tajomníčku ministerstva spravodlivosti Moniku Jankovskú, v podstate sedí na väčšinu ľudí, pomocou ktorých kradol, zastrašoval a vydieral jemu nepohodlných ľudí. Aj keď Jankovská v tom môže byť nevinne, mnoho ostatných, ktorí sa s ním stretávali dobrovoľne vediac, aké používa metódy, alebo ich vydieral vďaka tomu, že viseli na Zsuzsovej udičke, už nemá morálne právo vyjadrovať sa, tobôž rozhodovať o veciach verejných.


Medzi Kočnerove opičky pritom patria aj policajti, ktorí zametali jeho kauzy pod koberec a potenciálne aj prokurátori, sudcovia a notári, ktorí mu v jeho špinavých kšeftoch pomáhali. No v neposlednom rade do tejto kategórie patria aj voliči Smeru. Všetci tí, ktorým nedochádza, že práve vďaka mafiánskej sieti, ktorá tu za Ficovej vlády vznikla, sa mohli diať všetky špinavosti vrátane dvojnásobnej vraždy.ň


Nečudoval by som sa, keby Kočnera fyzicky zlikvidovali, tvrdí politológ
Politológ a rektor Bratislavskej medzinárodnej školy liberálnych štúdií (BISLA) Samuel Abrahám sa obáva o život Mariana Kočnera. “Vôbec by som sa nečudoval, ak by sa mu niečo prihodilo,” povedal pre WebNoviny.sk. Reagoval tak na najnovšie... Čítať ďalej
15 | 08 | 2019 | SITA

Ficove volanie po tom, aby Pellegrini a Saková dohliadli na prácu polície v prípade Kočner a urobili v polícii poriadok, je pritom len živou ukážkou toho, ako zlodej volá „Chyťte zlodeja!“. Lebo to bol práve on, ktorého vláda umožnila fungovanie časti policajtov v prokočnerovskom režime. A bol to práve Fico, ktorý nechcel, aby krátkodobý minister vnútra Tomáš Drucker odvolal policajného prezidenta Tibora Gašpara.


Podpora Smeru sa síce podľa prieskumu voličských preferencií osciluje okolo historických miním, ale tých 20 % jasne ukazuje, ako sa mýli Miroslav Beblavý, keď pri výzve vyšetrovateľom, prokurátorom a sudcom vyhlasuje, že majú podporu celej spoločnosti. Nemajú. A nemajú ju ani vďaka voličom koaličnej SNS, ktorej predseda volá po vláde jednej strany a pevnej ruky. Ani vďaka voličom Mostu-Híd, ktorí stále vyjadrujú podporu tejto strane, ktorá kolaboruje so Smerom a posväcuje tým jej praktiky. A nemajú podporu ani voličov ĽSNS, ktorých mentálna kapacita rozlíšiť dobro od zla je na nulovej úrovni.


Kočner chcel Moniku Jankovskú ako ministerku spravodlivosti. Jej meno sa spája s nejednou kauzou
Sudkyňa Monika Jankovská, ktorá teraz pôsobí na ministerstve spravodlivosti ako štátna zástupkyňa, popiera, že by bola v kontakte s Marianom Kočnerom, píše Denník N. Čítať ďalej
15 | 08 | 2019 | Peter Bachan

Všetci aktuálni voliči koalície sú ľudia, ktorými nepohli ani všetky doteraz zverejnené kauzy, ani vražda novinára Kuciaka a jeho partnerky, ani objednávka vraždy prokurátorov Petra Šufliarskeho, Maroša Žilinku a advokáta Daniela Lipšica. Práve oni sa môžu tešiť z toho, že Fico naďalej vládne zo Súmračnej. Lebo aj vládnutie „zrekonštruovanej“ vlády je len figovým listom, ktorý bol len vynútenou akciou na zabezpečenie kontinuity spoločnosti Smer&spol.


Pellegrini občas síce vystrčí rožky, Kalavská sa o to v súvislosti s reorganizáciou nemocníc pokúsila tiež, ale za nitky stále ťahá niekto iný. Dobrou správou je, že sa osmelili aspoň niektorí vyšetrovatelia, ktorí napríklad spísali policajnú analýzu rozhovorov Kočnera s Norbertom Bödörom, podľa ktorej títo dvaja konali spoločne v prospech politickej strany Smer.


CHARAKTER DÁME PREČ: Bugár takmer rok a pól klamal o stretnutí s Kočnerom. Najvyšší čas baliť kufre!
Aktuality.sk dnes ráno zverejnili nové informácie z komunikácie Mariána Kočnera a Aleny Zsuzsovej, ktoré sa týkajú predsedu koaličnej strany Most-Híd Bélu Bugára. Čítať ďalej
15 | 08 | 2019 | Peter Bachan

Zlou správou je, že opozícia sa radšej doťahuje medzi sebou namiesto toho, aby sa pokúsila o vytvorenie reálnej alternatívy. Stačí si len prečítať titulok„Matovič obviňuje Kisku z klamstva, na Kisku sa sťažuje aj Sulík“ a človeku je hneď jasné, že tak jednoducho sa asi Kočnerových opičiek nezbavíme.