ŠPORT: Hral so Škrtelom či Hubočanom, teraz má taliansky burlivák namierené k ďalšiemu Slovákovi
14 | 08 | 2019 I SITA

Na majstrovstvách Európy 2012 dvoma gólmi do siete Manuela Neuera zariadil postup Talianska do finále kontinentálneho šampionátu.


V týchto dňoch je síce futbalový burlivák Mario Balotelli bez zmluvy, čo by sa však v nasledujúcich dňoch malo zmeniť. Rodák z Palerma je podľa talianskych médii blízko k návratu do Serie A, kde by sa mohol stať spoluhráčom slovenského stredopoliara Nicolasa Špaleka.

Podľa spoločnosti Sky Sport Italia sa Balotelli dohodol s tímom Brescia Calcio, ktorý v minulom ročníku ovládol druhú najvyššiu taliansku súťaž.

ŠPORT: Ukončili mi kariéru, hovorí po zrážke s autom Pozzovivo
Taliansky cyklista Domenico Pozzovivo mal byť lídrom tímu Bahrain-Merida na záverečnej Grand Tour sezóny. Namiesto prípravy na Vueltu sa však musí zotavovať z množstva zranení, ktoré utrpel po pondelňajšej zrážke s motorovým vozidlom v južnom... Čítať ďalej
14 | 08 | 2019 | SITA


Údajne dal slovo majiteľovi klubu Massimovi Cellinovi a podpíše trojročnú zmluvu. V hre bolo aj pôsobenie v brazílskom Flamengu, ale tento transfer zlyhal. Balotelli doposiaľ najviac zápasov odohral vo francúzskom Nice a v 61 štartoch zaznamenal 33 presných zásahov.

Vyskúšal si však aj pôsobenie v kluboch zvučnejšieho mena ako Manchester City, FC Liverpool a takisto hrával za oba slávne milánske kluby.

Pokiaľ sa jeho postup dotiahne do úspešného konca, stane sa spoluhráčom 22-ročného Nicolasa Špaleka. Pre talianskeho hráča by to nebol prvý prípad, keď pôsobil po boku slovenského hráča. V Liverpoole sa stretol s Martinom Škrtelom a krátko si zahral aj s Tomášom Hubočanom.

Spoločne so žilinským obrancom sa na trávniku v službách Olympique Marseille predstavil v poslednom zápase ostatnej ligovej sezóny. Mnohých neprekvapí, že Talian tento zápas nedohral, keďže v 87. minúte dostal červenú kartu.

ŠPORT: Slovan sa do Tipsport ligy vráti na ľade Košíc, nováčik pri debute medzi domácou elitou privíta Liptovský Mikuláš
Hokejový Slovan Bratislava sa po siedmich sezónach v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) vráti do najvyššej domácej súťaže prestížnym zápasom na ľade Košíc. Predohrávka 1. kola sa v košickej Steel aréne sa uskutoční vo štvrtok 12. septembra, o deň... Čítať ďalej
14 | 08 | 2019 | SITA